Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom korai magömléses, két éve vagyunk együtt , szeretem őt de már hallani sem akarok arról hogy lefeküdjek vele, egyszerűen kiszolgáltatottnak érzem magam neki arra a 3 percre . Milyen megoldást javasoltok?
Beszéltem a párommal erről nagyon sokat de nem akar felkeresni szakembert , szerintetek ha teljesen elzárkózom a szex elől , így előtte is e téren lehetséges hogy ràveszi magát és orvosi segítséget kér ?
Ha nem és ez nem változik , milyen megoldást javasoltok?
( önkielégítek és szerintem ő is , kb 1-2 havonta szexelünk )
Az esetetek arra példa hogy tudja a rossz szex tönkretenni a kapcsolatot. Mert esetekben a szex sz.r - mert az egyik fél (te) nem kapja meg azt amire vágyik. Fordítsd meg a dolgot, ha a pasid nem kapná meg akkor kitartana melletted?
Ti már nem vagytok szerelmesek, legfeljebb szeretetről van szó. Az ember tisztelheti, becsülheti a lakótársát, de nem szerelmes belé.
9/10-es én próbálkoztam , vettem neki pénisz gyűrűt, felajánlottam az orális kielégítését is , hogy akkor második körre nyugodtabban foghassunk neki,saját költségre étrend kiegészítők vettem ami elvileg kinyújtja az ejakulàciót.
Végeredmény : a gyűrű levan rakva , egyszer nem próbálkozott az óta hogy én próbáltam ,nyilván az sem tetszett neki.
Az orallal az a baja vagy úgy amblokk ua elmegy , hogy utána már nagyon érzékeny a makkja , ezért soha nem folytatjuk ha elment .
Az étrend kiegészítőt ameddig figyeltem őt szedtem , az szerintem egy hét volt össz vissz , levan rakva a fiókba az is .
És nem próbál kielégíteni máshogy , ha meg igen (egyedül ujjazással ) akkor az fáj nekem , mert egész egyszerűen nem vagyok benedvesedve sem addigra amire ő már elment, észhez tért és nekifogna. Rohadt nehéz beszélni ezekről …
Együtt kell elmennetek szakemberhez, nem csak neki, ezen lehet javítani, segíteni, ha egyedül képtelen rá, mond hogy vagy elmentke együtt vagy vége.
Vagy elfogadod, sok nő így el, nem vagy egyedüli eset, sokaknak a 3 perc sem megy.
S NE házasodjatok össze! Sok házasságban a házasság időpontjában meg utána évekig minden klappol minden téren, ágyon kívül és belül s mégis válás a vége. Ti meg eleve úgy vágnátok bele, hogy ez meg sincs. Ha ez van 2 év után, akkor mi lesz 20 év múlva??? Nincs is kezdő "kredit" ami kitartana, mert az már most elfogyott.
Az igazi párod, társad az lesz akivel érzelmileg IS és az ágyban IS passzolnak a dolgok. A mostani párodnál ennek csak a fele van meg.
#12 a korai magömlésen sem péniszgyűrű, sem étrend kiegészítők NEM segítenek. Csak önkontrollal tanulható meg.
A leírásod alapján ti k.rvára nem vagytok közös hullámhosszon az ágyban! Az csoda, hogy 2 évig kibírtad. A pasid meg hallani sem akar arról, hogy bármit is változtasson - nem teszi meg érted, pedig látja hogy szenvedsz. Szerinted akkor szeret egy ember aki erre nem képes, nem is akar fejlődni?
Szerintem verd ki neki, vagy szopd le, aztán lehet, hogy a második menetben simán jó lesz...
Vagy gyakoroljátok, hogy mielőtt elmegy, megálltok egy fél percig, akár ki is veheti, aztán ezt jó párszor és megoldódik.
Szerinted az normális viselkedés, hogy igent mondasz úgy, hogy idézlek:"szeretem őt de már hallani sem akarok arról hogy lefeküdjek vele,"???
Szerinted ő mit érez, akarna így téged??? Ez a jóban, rosszban?
Nekem egy önző P* csának tűnsz, aki játszik a másikkal, de önző is, mint a fene, és hazudik is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!