Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?
Figyelt kérdés
Már annyi verziót kipróbáltam de furák az emberek ,jó tudom nőknek sok férfi ír meg sok a hülye is.De azt pl nem értem írok normálisan valamit aztán vissza ír de aztán pl soha többet vagy meg kérdez olyat van e instám vagy csak megnézi az üzenetemet.Próbálok pároknak is írni de kb hasonló a helyzet,jó tudom sokszor a párok párokat vagy nőket keresnek de azért csak nem mindenki.Vagy mindenki olyan sikertelen,hogy csak álmodozik néha válaszolnak egymásnak vagy elolvassák az üzeneteket de senki nem lép meg semmit sem?Vagy én már nem tudom,hogy kéne elképzelni az emberek hozzáállását a dolgokhoz.2022. aug. 23. 00:04
51/56 A kérdező kommentje:
49/
Azért panaszkodom mert ezek már nem most voltak most hiába teszek bele időt és energiát semmi. Egy nem járok szórakozni kettő meg akinek összejön 25....
2022. aug. 24. 19:46
52/56 anonim válasza:
#51 bőven több vagyok mint 25 mégis megoldható, igaz nem oda megyek ahova a húsz évesek - ott borítékolható nem engem keresnek.
53/56 A kérdező kommentje:
52/
De te gondolom mindig nagy csajozós voltál én meg nem.
2022. aug. 24. 20:11
54/56 A kérdező kommentje:
Fura nők vannak szextárskeresőn írja nem keres szexpartnert 😃
Nem csodálom sokan nem találják amit keresnek mert máshol keresik.
2022. aug. 24. 20:13
55/56 anonim válasza:
#53 nem voltam mindig nagy csajozós, sőt fiatal koromban full balf.sz kategória inkább, a szorongó, kisugárzás nélküli tini kategória. Fejlődni viszont mindig lehet :)
56/56 A kérdező kommentje:
55/
Ismerős,mondjuk nem az a célom,hogy megfektessek minden nőt meg habzsolni sem szeretném igazából őket.
2022. aug. 25. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!