Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá
tenni a profilomat?
Valaki megirna nekem hogy milyen szextarskereso oldalak vannak? N (Nem kerek itt ajanlatokat)
2022. aug. 23. 02:17
'11 ne aggódj nem fogsz kapni!
2022. aug. 23. 02:25
#11 szexrandi.hu a legnagyobb
2022. aug. 23. 05:01
Goldengate.hu,ráadásul ingyenes.Bár évek óta fenn vagyok,de semmi,ettől függetlenül próbáld meg,sok sikert.
2022. aug. 23. 05:28
Az a baj hogy a legtöbb férfi olyat ír ilyen helyen is hogy szia, ismerkedünk, vagy kit keresel? Vagy valami unalmas sablon kérdést, ami nem igazán kelti fel a figyelmét, hisz olyat kap százat egy nap. Ki kell tűnni a tömegből. A legtöbben ott is a normális és értelmes nyitásokat kedvelik. És ilyen helyen nem nehéz kitűnni a tömegből. Sok az idióta lúzer. Fel lehet kelteni normális bemutatkozással is a figyelmet, határozott elképzeléssel. Izgalmas megfogalmazással is. Persze ilyen helyen sok a kamu, vagy az olyan aki az önbizalmát javítja csak és fürdik a népszerűségben. Van aki csak unalomból van ilyen helyen és esze ágában sincs találkozni senkivel . De van aki komolyan keres, csak meg kell találni és fel kell kelteni a figyelmét.
2022. aug. 23. 06:31
Így van! Voltam én is GG n. Szerintem ha az ingyenes nem működik akkor a fizetős csak a pénzedre megy!
Az én esetem kimerül ott hogy a legnagyobb városban van 2 molett nő, egy 45 éves jó testtel aki hónapok óta inaktív de erősen kamu bemutatkozóval hogy kivagyok éhezve írj és vágyok olyan férfira bla bla. A többi meg pár akik nem tudom minek alkotnak párt vagy jobb házasok ha elvileg életük párja de az se elég.
Úgy hogy nekem gatya a GG oldal, nem jó semmire csak olvasgatni, hiába mentem oda 18/5 össel!
Élőben jobban jársz, interneten minden ilyen oldal vagy hasonló az húspiacnak számít már. Hentesnél is a friss húst veszed nem a rosszat!
2022. aug. 23. 06:58
Na pont a 11-ről írtam..Érdekli a szexpartner kereső oldalak,de nem kér beszélgetést..
2022. aug. 23. 08:14
#17 amúgy ezzel mi a baj? Ha pl egy swingerbe megy le egy nő, ott sem kötelező dugni. Van, aki csak körülnéz, hogy mi a pálya, és hazamegy. A neten meg az van, ami itt a gyakorin is: valaki beírja, hogy nő, és kap ötven ajánlatot üzenetben. Basszus, néha én kapok ajánlatokat pasiktól, ha nem írom oda, hogy férfi vagyok, vagy a partneremnél nem jelölöm meg kétséget kizáróan, hogy nő :)
2022. aug. 23. 08:21
Mert a boltba sem nézelődni megyünk hanem vásárolni..Aki ennyire be van tojva az maradjon otthon
2022. aug. 23. 09:05
20/56 A kérdező kommentje:
15/
Ez egy baromság én már írtam mindenfélét,ugyan az az eredmény felesleges erőfeszítés. Amúgy mondjuk vagy 100 emberre meg nehéz folyton egyedi szöveget kitalálni.
Kapcsolódó kérdések: