Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként szextárskereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?

Figyelt kérdés
Már annyi verziót kipróbáltam de furák az emberek ,jó tudom nőknek sok férfi ír meg sok a hülye is.De azt pl nem értem írok normálisan valamit aztán vissza ír de aztán pl soha többet vagy meg kérdez olyat van e instám vagy csak megnézi az üzenetemet.Próbálok pároknak is írni de kb hasonló a helyzet,jó tudom sokszor a párok párokat vagy nőket keresnek de azért csak nem mindenki.Vagy mindenki olyan sikertelen,hogy csak álmodozik néha válaszolnak egymásnak vagy elolvassák az üzeneteket de senki nem lép meg semmit sem?Vagy én már nem tudom,hogy kéne elképzelni az emberek hozzáállását a dolgokhoz.

2022. aug. 23. 00:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
75%
Valaki megirna nekem hogy milyen szextarskereso oldalak vannak? N (Nem kerek itt ajanlatokat)
2022. aug. 23. 02:17
 12/56 anonim ***** válasza:
100%
'11 ne aggódj nem fogsz kapni!
2022. aug. 23. 02:25
 13/56 anonim ***** válasza:
100%
#11 szexrandi.hu a legnagyobb
2022. aug. 23. 05:01
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Goldengate.hu,ráadásul ingyenes.Bár évek óta fenn vagyok,de semmi,ettől függetlenül próbáld meg,sok sikert.
2022. aug. 23. 05:28
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy a legtöbb férfi olyat ír ilyen helyen is hogy szia, ismerkedünk, vagy kit keresel? Vagy valami unalmas sablon kérdést, ami nem igazán kelti fel a figyelmét, hisz olyat kap százat egy nap. Ki kell tűnni a tömegből. A legtöbben ott is a normális és értelmes nyitásokat kedvelik. És ilyen helyen nem nehéz kitűnni a tömegből. Sok az idióta lúzer. Fel lehet kelteni normális bemutatkozással is a figyelmet, határozott elképzeléssel. Izgalmas megfogalmazással is. Persze ilyen helyen sok a kamu, vagy az olyan aki az önbizalmát javítja csak és fürdik a népszerűségben. Van aki csak unalomból van ilyen helyen és esze ágában sincs találkozni senkivel . De van aki komolyan keres, csak meg kell találni és fel kell kelteni a figyelmét.
2022. aug. 23. 06:31
 16/56 anonim ***** válasza:
100%

Így van! Voltam én is GG n. Szerintem ha az ingyenes nem működik akkor a fizetős csak a pénzedre megy!

Az én esetem kimerül ott hogy a legnagyobb városban van 2 molett nő, egy 45 éves jó testtel aki hónapok óta inaktív de erősen kamu bemutatkozóval hogy kivagyok éhezve írj és vágyok olyan férfira bla bla. A többi meg pár akik nem tudom minek alkotnak párt vagy jobb házasok ha elvileg életük párja de az se elég.

Úgy hogy nekem gatya a GG oldal, nem jó semmire csak olvasgatni, hiába mentem oda 18/5 össel!

Élőben jobban jársz, interneten minden ilyen oldal vagy hasonló az húspiacnak számít már. Hentesnél is a friss húst veszed nem a rosszat!

2022. aug. 23. 06:58
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Na pont a 11-ről írtam..Érdekli a szexpartner kereső oldalak,de nem kér beszélgetést..
2022. aug. 23. 08:14
 18/56 anonim ***** válasza:
#17 amúgy ezzel mi a baj? Ha pl egy swingerbe megy le egy nő, ott sem kötelező dugni. Van, aki csak körülnéz, hogy mi a pálya, és hazamegy. A neten meg az van, ami itt a gyakorin is: valaki beírja, hogy nő, és kap ötven ajánlatot üzenetben. Basszus, néha én kapok ajánlatokat pasiktól, ha nem írom oda, hogy férfi vagyok, vagy a partneremnél nem jelölöm meg kétséget kizáróan, hogy nő :)
2022. aug. 23. 08:21
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Mert a boltba sem nézelődni megyünk hanem vásárolni..Aki ennyire be van tojva az maradjon otthon
2022. aug. 23. 09:05
 20/56 A kérdező kommentje:

15/

Ez egy baromság én már írtam mindenfélét,ugyan az az eredmény felesleges erőfeszítés. Amúgy mondjuk vagy 100 emberre meg nehéz folyton egyedi szöveget kitalálni.

2022. aug. 23. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!