Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként szextárskereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?

Figyelt kérdés
Már annyi verziót kipróbáltam de furák az emberek ,jó tudom nőknek sok férfi ír meg sok a hülye is.De azt pl nem értem írok normálisan valamit aztán vissza ír de aztán pl soha többet vagy meg kérdez olyat van e instám vagy csak megnézi az üzenetemet.Próbálok pároknak is írni de kb hasonló a helyzet,jó tudom sokszor a párok párokat vagy nőket keresnek de azért csak nem mindenki.Vagy mindenki olyan sikertelen,hogy csak álmodozik néha válaszolnak egymásnak vagy elolvassák az üzeneteket de senki nem lép meg semmit sem?Vagy én már nem tudom,hogy kéne elképzelni az emberek hozzáállását a dolgokhoz.

2022. aug. 23. 00:04
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Az a nő aki mondjuk 3.alkalommal sem csinál semmit egy swingerben annak nincs ilyen helyen keresnivalója..Az menjen haza..Ugyanez igaz az online oldalakra..Ha képes kommunikálni akkor maradjon ha nem akkor meg otthon szórakoztassa magát.
2022. aug. 23. 09:31
 22/56 anonim ***** válasza:
71%
Ez az egyedi szöveg a csajok mániaja ,azok a nők akik a valóságban leszólítottak sem egyedi szöveggel jöttek..A kedves nőknek is változtatni kénye az igényekkel..
2022. aug. 23. 09:33
 23/56 A kérdező kommentje:

22/

Jaj hát de ők nôk ők lehetnek unalmasak 🙂

Tudod a nőknek mindent szabad amit a férfiaknak,a nők habos babos angyalok.

A nők különlegesek bla bla bla 🙂

2022. aug. 23. 09:37
 24/56 anonim ***** válasza:
100%

Chaten is ez a helyzet ha felmész, 40 körül van a többség, full életuntak és mindent is elvárnak, nekik csak válogatni kell ott is.

Felmentem múltkor chatre női nickel, 5 perc után nem vicc 13 vagy 15 privátom volt.

Úgy hogy erősen benne van a keze nőknek hogy nem lépnek akkor rajtuk múlik!

Ez van gyárákik!

2022. aug. 23. 11:41
 25/56 A kérdező kommentje:

24/

Mindegy akár hogy is van elkeserítő a dolog.Meg fura pároknak is írok sokan biszex férfit keresnek.Bár ha biszex lennék kíváncsi lennék akkor mit mondanának.Meg ami fura vannak nők akik biszex férfit keresnek és csak azt nekem gyanús női profillal nem e biszex férfi regisztrált.A múltkor egyik szextárskeresőn egy csávó kattant rám,hogy heterót szopna meg ilyesmik én meg elmagyaráztam,hogy heteró nem kapható ilyenre ő meg állította,hogy igen.Aztán napokig nézegette a profilomat próbált győzködni meg fotó kérelmet küldött alig akart lekopni.

2022. aug. 23. 12:23
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

Összességében társkeresőn is ez megy, Első Találkozás társkereső és ott menj fel a fórum részre és olvasgass. Ott konkrétan ingyen van minden, még is szenvednek.

Annyit merek megjegyezni hogy túl nagyok az elvárások. Érdekes, ne vedd sértésnek de amit más pénzért csinál azt ingyen sokkal nehezebb. Vagy ha valaki jól néz ki az miért online keres, mikor élőben meg vonzza a női tekinteteket. Itt jön a kamu profil rész vagy amin sokat agyaltam hogy a tényleg gyönyörű nők akikre ha ránézel és az az első kérdésed hogy ennek minek ilyen szolgáltatás mikor ilyen külsővel minden ujjára találna pasit ha nem akar akkor is. Ezek az egó növelő profilok meg azok akik unatkoznak.

Chaten is ilyen van, kotlanak fent a nők, ha nem írsz napokig csak figyelsz nincs még csak értelmes témájuk se csak a napi etyetye hogy mit csináltam ma és csak magukról és a problémáikról beszélnek. Úgy hogy semmi extra, ezek 80 - 90% unatkozik, ő csak ott van és élvezi azt hogy van és nem is tesz érte, aztán ha jön valaki majd ő válogat. Ha nem tetszik te mentél oda hozzá, írhat bármit mert te akarsz ő meg választ.

Másik oldalról ami van hogy élvezik a helyzetet és ha nem tetszik így jártál.

Azt is mondták itt a gyakorin hogy ha megtalálod a párod akkor mi értelme van az ilyen oldalaknak, az a lényeg hogy ott maradj és keress közben fizess így van bevétel. Itt mesélték hogy van oldal ahol adminok tesznek róla hogy rákényszerülj a fizetésre, közben előre meg nem jutsz.

2022. aug. 23. 12:41
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokat ismerkedtem neten is, élőben is. Azt kell mondjam élőben sokkal, de sokkal "eredményesebb"! Élőben ott vagy a 0. pillanatban - azonnal face to face látod a másik felet ahol a neten x. db levélváltás "kv-s randi" esetében.

Egyébként a kérdésedre válaszolva: önmagad add! Felesleges szerepet játszanod, mert legjobb esetben is az történik hogy élő randi. Az meg nem a nadrág letolásával kezdődik és nem jelent tuti dugást csak egy lehetőséget arra, hogy akkor és ott élőben megfelelő szintű szimpátiát tudj kelteni. A nélkül tökmindegy miről és mennyit leveleztél előtte.

Pár jótanács:

- dicpick kerülendő;

- ismerkedni, kommunikálni akarj, ne azonnal dugni;

- önmagad add, ne játssz szerepet;

- a kép a lehető legjobban hasonlítson arra akivel találkozni fog, ne fesd túl magad mert csalódás a másik félnek ha nem az jön vele szembe amire számított;

- kerüld a sablonokat, messziről bűzlik a ctrl-c levél;

- röviden, lazán, kötetlenül, kb. amit amit élőben is mondanál pl. egy buliban ha ott állna a csaj előtted;

- ugyanúgy kell egyébként nagyjából a neten is csajozni mint élőben (csak nehezebb mert meg vagy fosztva a non-verbális kommunikáció finomságaitól).

Ja és még +1 tanács, válogass! Totál felesleges olyannak írnod akiről zsigerből érzed nem jönnél be neki, nem egymást keresitek. Amikor a netről nyomtam 100 reglapból ha 10-nek írtam a többinek nem, mert minek (akkor sem ha extra jó csaj - ha mást keres akkor mit fárasszam magam írással, meg a másik felet a törlés/tiltás gombbal?). Távolság állítható, olyannak írj aki max. 1-2 napja online volt. Ha régebb óta nem lépett be, akkor lehet soha nem fog, illetve mire ismét belép ott lesz neki vagy 150 olvasatlan üzi - egyszerűen el fogsz tűnni a tömegben.

Sok sikert haver! :)

2022. aug. 23. 16:38
 28/56 Ujjazgatós Farkas ***** válasza:
49%
Rakjál ki valami menő képet. Lajkolgasd a lányok profilját és várd meg amíg írnak neked. Ez a taktika azért jó, mert akkor sejtelmesnek/misztikusnak tűnsz. És ezt nem egy nő kedveli
2022. aug. 23. 17:42
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

Az alapvető probléma, hogy Kisember Lajosnak nincs menő képe (amiről ő hiszi azt, az a csajoknak nem az), és van 1 másodperce, hogy balra húzzák-e. Esetleg 3-5, ha a képe kétesélyes.

Ebben az 1-5 másodpercben Lajos, akit a barátai jófej srácnak tartanak, a nők szemében megsemmisül. Hát milyen élet már az, ahol nem száraz rozét illegetsz a kezedben, és nem a toszkán tájat vizslatod egy jackuzziból a merciddel a háttérben?

Lajos hirtelen kicsinek erzi a másfél szobás panelját Kelenföldön. Kicsinek érzi a Skoda Octaviáját. Kicsinek érzi a fizetését. Meg had' ne mondjam még, hogy mit.

2022. aug. 23. 23:18
 30/56 anonim ***** válasza:
#29 Kisember Lajost nem azok a plasztikcsajok, meg 10/10-es bőrök fogják jobbra húzni akik Toscanai nyaralóra vágynak hanem "csak" egy normális emberre. Bár igaz, ha Kisember Lajos bomber bigékre vágyik akkor hoppon marad. Egyébként meg Kisember Lajos sincs elvágva attól a lehetőségtől hogy a "kategóriájában" élőben ismerkedjen. Ha élőben nem megy akkor ne várja azt hogy a neten majd a nyakába borul a bőségszaru muffkánaánja.
2022. aug. 23. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!