Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?
Na még egy ember aki belefutott a 21. század lépfenéjébe!
Bsznk vissza írni, meg néhány nap beszélgetés után egy hétköznapi mit csinálsz most kérdés után úgy eltűnnek mint ha nem is tudom.
1/
Ezt én sem értem ha írok és válaszolnak egyáltalán miért kezdik el a kommunikációt ha nem akarnak semmit.meg most nem tudom vajon mindenki csak nézelődik?Mert én közben azt hiszem mindenki szexel agyba főbe csak én vagyok szerencsétlen.
3/
Olyat nem is rakok ki,bár arról is eltérőek a vélemények.Próbáltam már több féle képet is,teljesen kitöltött adatlapot is,bár legtöbb ember alig tölti ki az adatlapját én még túl is szárnyaltam bőven.Meg próbáltam már több féle dolgot lehet túl rendes vagyok vagy nem tudom.
5/
Isten igazán kérdőjel van bennem miért ilyenek az emberek most attól függetlenül,hogy sok a hülye az oldalakon bár ők maguk is lehetnek azok.Voltam már pár oldalon xy időnként törlöm magam pár hónap múlva vissza megyek kb semmi sem változik max van pár új reg de a legtöbb a régi a hozzáállás is a régi és nem értem,hogy mi van és magamon csapódik le a dolog,hogy biztos én vagyok a szar senki.Lehet én vagyok a hülye de én ha valahova regisztrálok azért teszem mert szándékom van valamire és ha úgy van akkor kommunikálok is meg nem csak ígérgetek.Olvastam már sok panaszt is nőktől/pároktól ígérgetősök találják meg őket meg kamusok fura eddig volt két majdnem ott se én voltam az ígérgetős én mindig tartom magam ahhoz amit megígértem de ha nekik az jó,hogy csak a hülyéket vonzzák be a normálisat meg leszarják hát legyen.
7/
Mondjuk ezen már elgondolkodtam,csak olyan magabiztosnak tűnnek de akkor ezek szerint mégsem.És akkor a pároknál mi a helyzet?
8/
Hát élőben sajnos nem vagyok szociálisan a topon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!