Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ciki az ha egy több éves ismert ismerőst találsz meg szextárskeresőn? Mit tegyek ha elpletykálja? Én nő vagyok
Figyelt kérdés
Bele botlottam egy srácba akit gyerekkorom óta ismerek. És hát kissé le sokkoltam h farkas képei voltak kint. Amiben reménykedek az az h engem nem vesz észre az oldalon :D2021. máj. 23. 16:57
2/5 anonim válasza:
Ez az élet része. Farka majdnem minden férfinak van. Te ne tegyél ki arcképes fotót magadról. Az a tuti.
3/5 anonim válasza:
Nem vágesz miért tré a szitu csajszi? Ő ugyanazért van ott amiért te is. Legalább tudsz róla valamit, ez inkább előny lehet.
4/5 anonim válasza:
Ha tetszik amit làtsz nyomulj rá. Én is jártam így.. igaz badoon. Régi csaj, 10+éves ismerettség. Eltérő néven volt fent, mint az eredeti. Udvariasan rá írtam, egyből inkább találkozót kértem, mert ott jobban kiderül a szimpátia, végül visszakozott és még undok választ is írt. Hozzáteszem végig udvarias voltam vele, kár volt.. Mindegy elengedtem. Ilyenkor talán úgy kell tenni, mintha ott sem lenne. Vagy egyből tiltani az adatlapjàt. De kétlem, hogy neked felismerhető puncis képed lett volna kint..
5/5 anonim válasza:
Szexpartner kereső oldalakon jellemzően senki nem tölt fel arcképet. Vagy ha arcképe van, akkor farkáról nem rak ki képet. De ahol meztelen képekkel nyomulnak emberek, ott jellemzően anonim módon ismerkednek, nem teszik ki a nevüket, arcképüket, telefonszámukat. Szóval kissé kamunak tűnik a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!