Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként szextárskereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?

Figyelt kérdés
Már annyi verziót kipróbáltam de furák az emberek ,jó tudom nőknek sok férfi ír meg sok a hülye is.De azt pl nem értem írok normálisan valamit aztán vissza ír de aztán pl soha többet vagy meg kérdez olyat van e instám vagy csak megnézi az üzenetemet.Próbálok pároknak is írni de kb hasonló a helyzet,jó tudom sokszor a párok párokat vagy nőket keresnek de azért csak nem mindenki.Vagy mindenki olyan sikertelen,hogy csak álmodozik néha válaszolnak egymásnak vagy elolvassák az üzeneteket de senki nem lép meg semmit sem?Vagy én már nem tudom,hogy kéne elképzelni az emberek hozzáállását a dolgokhoz.

2022. aug. 23. 00:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
#40 ha megy a dolog akkor mi a kérdésed? :)
2022. aug. 24. 12:17
 42/56 A kérdező kommentje:

41/

Az,hogy most mi van az emberekkel mert régebben máshogy álltak a dolgokhoz.

2022. aug. 24. 12:30
 43/56 anonim ***** válasza:
Nagyobb az emberek pofája..De hülyébbek s iskolázatlanabbak is..Jah s a lakossag 80%-a funkcionális analfabéta.Amíg megtaláltam a feleségem el sem tudom mondani mennyi agyhalott nővel randiztam..Az ego az egekbe volt de összeadni nem tudott..S hiába nézett ki jól ha beszélgetni nem tudsz vele mert egy intellektuális hulladém volt..A mostani párom szintén értelmiségi mérnök..Olyan fantáziaja van:)Van egy elvárása ,de tud adni is és lehet vele beszélgetni is,nem egybites.:-)
2022. aug. 24. 12:37
 44/56 anonim ***** válasza:
100%
viszony.hu. Hétfőn találkoztam onnét valakivel,szexeltünk is. Lesz folytatás. Volt onnét más is akivel találkoztam, de nem volt meg a kémia. A szexrandiról nekem kevesebben írtak vissza. Viszont az sem mindegy, hogy az ország melyik részén vagy. Én Bács megye. Itt eléggé gyér a felhozatal. Hétfőn is Szegedre mentem le.
2022. aug. 24. 15:39
 45/56 A kérdező kommentje:

44/

Lehet az jobb oldal anno 1 hete sajnos én a pénz csaló vágyaid.hu ra fizettem be 1 hónapot.írtam pár nőnek meg pároknak is rengeteg válasz se nuku,vagy kifogások,vagy kaptam választ de utána meg nem írt megint gyanítom esetleg kamu profilok vagy ilyesmi de már a franc se tudja.AS meleg férfiak viszont kilóra irkálnak nem győzöm őket lekoptatni.

2022. aug. 24. 17:19
 46/56 anonim ***** válasza:
#45 akkor válts a megbízhatóbb oldalakra, Tinder, Godlengate, szexrandi, viszony, eropolis (a Tinder a legnagyobb, ott van a legtöbb felhasználó).
2022. aug. 24. 17:23
 47/56 A kérdező kommentje:

44/

Na igen szexrandi.hu is tele fura emberekkel régebben ott is volt előfizetésem normális profilom.Egy emberrel sikerült találkozni igaz csak orális dolgok voltak de aztán eltűnt ő is kicsit fura volt egy biszex lány bár legalább egy dicséretet begyűjtöttem :)

Szóval nem könnyű,egy másik oldalról meg egy párnak írtam akik kiderül nem pár csak egy feleségét csaló fickó meg a szeretője ígérték,hogy majd hármasba össze jövünk de mindenki mindenfelé már vagy 2hónapja semmi a fickó dug még másfelé is a csaj meg két helyen szarrá melózza magát plusz a gyerek.Szóval szerintem ebből se lesz semmi.

2022. aug. 24. 17:23
 48/56 A kérdező kommentje:

46/

Tinder kilőve voltam párszor,goldengatén meg vagyok ott is már sok levelet széjjelküldtem környékbelieknek de vagy kifogás vagy válasz nuku meg ilyenek,eropoliszról is rengetegszer töröltem már magam onnan kb 2x sikerült valami de már az se most volt.Szerintem lehet bepróbálom a viszonyt van fent regisztráció szóval 1 hónap előfizetést kipróbálok de szerintem ez lesz az utolsó a viszonnyal is az a gond mint pár oldallal,hogy előfizetés nélkül nuku kapcsolatfelvétel ennyiből jobb pl az eropolis vagy a goldengate.

2022. aug. 24. 17:27
 49/56 anonim ***** válasza:
#47-48 tényleg nem értem mit panaszkodsz ha már voltak találkozóid a netről. Idő és energia mint mindenhol. A netnek amúgy sem túl jó a "hatásfoka", élőben sokkal könnyebb. Amíg a netről összehozol egy kv-s randit megnézel egy csomó adatlapot, levelezgetés stb. ugyanez egy szórakozóhelyen - összenézés, megszólítás, pár mondat egy este vagy 25 összejön (abból meg már ki lehet hozni ezt-azt).
2022. aug. 24. 17:32
 50/56 A kérdező kommentje:
Amúgy a vágyaid.hu n nekem az is gyanús néha válaszol egy egy profil de mind csak annyit válaszol szia aztán soha többet semmit. Ezek is lehetnek botok?
2022. aug. 24. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!