Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?
27/
Élőben nekem nem igazán megy mikor párt kerestem régebben próbálkoztam de mindig van barátom,én így nem ismerkedek,nem meg ilyesmiket kaptam.Amiket felsoroltál azt akarom csinálom kivéve a péniszes képet.Nem festem magam :D
Nem most kezdtem már amúgy szóval sok minden amit leírsz én is tudom.
28/
Hát még ez se jött be sose.Lájkolgathatok én...
29/
Simán tudok menőképet,fotózok hobbi szinten :)
#31 akkor ne a szexpartnerekre hajts rá. Ez amúgy is emelt csajozási szint. Az alkalmizás, a szexpartner-keresés csak akkor megy ha már flottul tudsz csajozni. Jóval többen keresnek, mint ahányan nyitottak a csak szexre, vagy szexkapcsolatra. Versengened kell a "cápákkal", akik profik a műfajban. Sokkal magasabbra teszik a nők csak szex esetében a lécet mint normál kapcsolatnál.
Gyúrj rá akkor a normál ismerkedésre, kapcsolatra - abban is van szex :)
34/
Nekem a szépség relatív szóval én nem a "bombázókra" vagyok rákattanva. Nekem sok féle nő tetszik mert leginkább az arcot nézem.
35/
Csak régen működött mert találkoztam már ilyen oldalakról szóval az emelt csajozási azint hülyeség
35/
Bár ha az élőre gondoltál nem online oda igen sok önbizalom kell.
#37-38 az alkalmi az emelt szintű csajozási szint. Normál ismerkedésnél van időd "kibontakozni", de alkalminál rövid idő alatt kell annyira impulzívnak lenned hogy a partnernek begyere, rövid idő alatt kell a bizalmat, vágyat felépíteni.
Találkozni lehet, de akkor is még ott van az hogy el is kell személyesen is csavarni a másik fejét. Az meg ugyebár már élőben történik.
39/
Pár nővel találkoztam már élőben netes szextárskeresőzés után össz egyel nem lett szex de nem miattam ő volt rémisztő így inkább kifogással leléptem.Szóval ha nem is vagyok emelt szintű szinte minden találkozás szex lett.Bár te lehet a kis tini ribikből indulsz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!