Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként szextárskereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként szextárskereső oldalon,hogy lehet vonzóvá tenni a profilomat?

Figyelt kérdés
Már annyi verziót kipróbáltam de furák az emberek ,jó tudom nőknek sok férfi ír meg sok a hülye is.De azt pl nem értem írok normálisan valamit aztán vissza ír de aztán pl soha többet vagy meg kérdez olyat van e instám vagy csak megnézi az üzenetemet.Próbálok pároknak is írni de kb hasonló a helyzet,jó tudom sokszor a párok párokat vagy nőket keresnek de azért csak nem mindenki.Vagy mindenki olyan sikertelen,hogy csak álmodozik néha válaszolnak egymásnak vagy elolvassák az üzeneteket de senki nem lép meg semmit sem?Vagy én már nem tudom,hogy kéne elképzelni az emberek hozzáállását a dolgokhoz.

2022. aug. 23. 00:04
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

27/

Élőben nekem nem igazán megy mikor párt kerestem régebben próbálkoztam de mindig van barátom,én így nem ismerkedek,nem meg ilyesmiket kaptam.Amiket felsoroltál azt akarom csinálom kivéve a péniszes képet.Nem festem magam :D

Nem most kezdtem már amúgy szóval sok minden amit leírsz én is tudom.

2022. aug. 23. 23:34
 32/56 A kérdező kommentje:

28/

Hát még ez se jött be sose.Lájkolgathatok én...

2022. aug. 23. 23:35
 33/56 A kérdező kommentje:

29/

Simán tudok menőképet,fotózok hobbi szinten :)

2022. aug. 23. 23:37
 34/56 anonim ***** válasza:
#33 ne csinálj "menőképet". Gondolj bele a fordított esetbe. A képen látsz egy bombercsajt de élőben kapsz egy közepest - az első flash a csalódottság érzés, azt érzed becsaptak amiből nehéz visszahozni egy a történetet (még profi csajozógépnek is).
2022. aug. 23. 23:48
 35/56 anonim ***** válasza:

#31 akkor ne a szexpartnerekre hajts rá. Ez amúgy is emelt csajozási szint. Az alkalmizás, a szexpartner-keresés csak akkor megy ha már flottul tudsz csajozni. Jóval többen keresnek, mint ahányan nyitottak a csak szexre, vagy szexkapcsolatra. Versengened kell a "cápákkal", akik profik a műfajban. Sokkal magasabbra teszik a nők csak szex esetében a lécet mint normál kapcsolatnál.

Gyúrj rá akkor a normál ismerkedésre, kapcsolatra - abban is van szex :)

2022. aug. 23. 23:50
 36/56 A kérdező kommentje:

34/

Nekem a szépség relatív szóval én nem a "bombázókra" vagyok rákattanva. Nekem sok féle nő tetszik mert leginkább az arcot nézem.

2022. aug. 24. 07:44
 37/56 A kérdező kommentje:

35/

Csak régen működött mert találkoztam már ilyen oldalakról szóval az emelt csajozási azint hülyeség

2022. aug. 24. 07:47
 38/56 A kérdező kommentje:

35/

Bár ha az élőre gondoltál nem online oda igen sok önbizalom kell.

2022. aug. 24. 07:48
 39/56 anonim ***** válasza:
100%

#37-38 az alkalmi az emelt szintű csajozási szint. Normál ismerkedésnél van időd "kibontakozni", de alkalminál rövid idő alatt kell annyira impulzívnak lenned hogy a partnernek begyere, rövid idő alatt kell a bizalmat, vágyat felépíteni.

Találkozni lehet, de akkor is még ott van az hogy el is kell személyesen is csavarni a másik fejét. Az meg ugyebár már élőben történik.

2022. aug. 24. 11:33
 40/56 A kérdező kommentje:

39/

Pár nővel találkoztam már élőben netes szextárskeresőzés után össz egyel nem lett szex de nem miattam ő volt rémisztő így inkább kifogással leléptem.Szóval ha nem is vagyok emelt szintű szinte minden találkozás szex lett.Bár te lehet a kis tini ribikből indulsz ki

2022. aug. 24. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!