Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem lefeküdni? N
Figyelt kérdés
Féléve vagyunk együtt, tök jó volt a szex, viszont az utóbbi 1,5 hónapban nem akar velem lefeküdni (néha rá tudom venni nagy nehezen) és mindig azt mondja hogy már nem vagyok annyira izgató számára mint régen.
Van valami tippetek esetleg?
2022. márc. 27. 16:13
21/23 anonim válasza:
Mi változott mióta összejöttetek rajtad?
Nálunk párom rettentően meghízott. Egyáltalán nem tetszenek az ilyen lányok. Ez ellen nem tudok mit tenni. Igen emiatt csökkent részemről is a sex.
22/23 anonim válasza:
"Tán hazudnom kellett volna, hogy most meg legyél elégedve?"
Miért kéne hazudnod azért, hogy egy ismeretlen "meg legyen elégedve", ha azért sem teszel, hogy te meg a párod jobban meg legyetek elégedve a saját szexuális életetekkel?
23/23 anonim válasza:
22!
És miből gondolod, hogy engem 44 évesen érdekel e a szex??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!