Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem lefeküdni? N
Féléve vagyunk együtt, tök jó volt a szex, viszont az utóbbi 1,5 hónapban nem akar velem lefeküdni (néha rá tudom venni nagy nehezen) és mindig azt mondja hogy már nem vagyok annyira izgató számára mint régen.
Van valami tippetek esetleg?
Van ez így, engem sem dob már fel a szex, mindég ugyan az.
Semmi változatosság, pár másodperc ami az ejakulációt illeti, odáig az út meg gyötrelmesen dezsavűs.
Megértem a pasidat.
F.44
Tipp: beszélj vele.
Az itteniek màr mindenhol félreb@szàst szagolnak.
"és mindig azt mondja hogy már nem vagyok annyira izgató számára mint régen.
Gondolom, pár hónap alatt nem változtál meg drasztikusan ahhoz képest, ahogyan megismert.
Biztos nem maradnék olyan férfival, aki így érez irántam.
"Semmi változatosság, pár másodperc ami az ejakulációt illeti, odáig az út meg gyötrelmesen dezsavűs."
És ez szerinted a te szexuális kultúrádat, fantáziádat és kreativitásodat nem minősíti?
Van tipp.Változtassatok a megszokásokon.Mivel te erdeklődő vagy és a megoldást keresed,jol tennéd ha belevinnél valami változatosságot.Valami újat.
Ami meg őt illeti.Sztem nem a vonzerőd csökkent hanem egyhangúvá vált a dolog.
Ne aggódj ez minden kapcsolatban időszakosan előjön.Velejárója, mivel senki se tökéletes, és akadnak megoldandó időszakok az élet más területein is.Ilyenkor nem ritka h a kapcsolat kicsit ellaposodik.Nincs 24 órából 25 ünk sajnos..A különbség annyi hogy vannak akik képesek ezt belátni és nem hagyják veszni,és vannak,akik meg inkább elfutnak,minthogy rendbehozzák a dolgaikat.
A kérdés már csak az,hogy ti melyik csoporthoz tartoztok?
Stressz, sok munka, nem tart vonzónak.
Habár nekem is megcsalás után kezdtek el ilyeneket mondani, szóval… nem árt a tiszta kommunikáció.
15!
Hogy mit minősít rajtam, az nem érdekel.
Csupán leírtam az érzésemet.
Tán hazudnom kellett volna, hogy most meg legyél elégedve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!