Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar lefeküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar lefeküdni velem a barátnőm?

Figyelt kérdés

Kicsit furcsán jön le nekem ez az egész dolog...

Tényleg látom rajta, hogy szeret... és ha valami hátsószándék végett lenne velem, akkor nem fizetné ki nekem néha azt amit iszok, vagy nem jönne át gyakran segíteni a házi munkákban...

A szituáció az, hogy a csaj, már 20+ pasival együtt volt szexuálisan, és 18éves...

És soha nem váratta semelyiket sem... még velem is le feküdt még 5-6hónapja, de most kezdtünk el ismét beszélgetni, és 2hete össze jöttünk.

A lényeg az, hogy megannyi alkalom lett volna már arra, hogy meg történjen a dolog, de valamiért nem akarta... volt hogy már nagyban rajtam volt, előjátékoztunk, felizgultam, majd közölte velem, hogy nem akarja elsietni, mert neki elvei vannak...

A lényeg, hogy kicsit rosszul érint ez az egész dolog...

Ugyanis előttem szinte mindenkivel azonnal le feküdt... jóban vagyok 1-2exével, és őket sem váratta semeddig... akkor velem mi lehet a baja? Miért nem akarhatja velem? Meglehetősen rosszul esik ez az egész az önbizalmamnak...

2022. febr. 14. 21:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezném hogy miért nem őt kérdezed erről, de úgysem fogja megmondani az igazat. Elvei vannak, de lehet mások azért még dugják.
2022. febr. 14. 21:22
 2/21 anonim ***** válasza:
12%
Neki elvei vannak, de 18 évesen már 20+ pasija volt. Nekem ez valahogy paradoxon. Szerintem elkezdett valaki iránt érezni kivételesen. Akkor nem ülnek rá a botra.
2022. febr. 14. 21:23
 3/21 A kérdező kommentje:
#2 ez által arra akarsz célozni, hogy van egy másik pasi is a képben?
2022. febr. 14. 21:25
 4/21 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem igen.
2022. febr. 14. 21:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most ezt most tényleg akarja, és azt hiszi, hogy ha vár a szexel, akkor attól lesz komoly a kapcsolat. Minden esetre, ezt vele kell megbeszélni, őszintén, hogy ez téged bánt, nem tudod mire vélni, stb.
2022. febr. 14. 21:32
 6/21 A kérdező kommentje:

Jövőhéten költözök albérletbe, elkezdem a saját életem, és valószinűleg nálam fog aludni 1-2napot.

Szóval ha esetlegesen továbbra se jönne össze a dolog, akkor hétvégén szóvá teszem neki.

2022. febr. 14. 21:34
 7/21 anonim ***** válasza:
78%
18éves, 20+, de elvei vannak. khm, te fiam, épp egy játékszer vagy
2022. febr. 14. 21:45
 8/21 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk ha nálad aludna de nem hagyja magát, miközben állítólag a barátnőd, akkor úgy kipenderíteném a helyedben éjjel kettőkor hogy csak füstölne.
2022. febr. 14. 21:58
 9/21 anonymousreview60 ***** válasza:
58%

Két eset lehetséges.

1. Van egy pasi a képben, akire vár, és te vagy a tartalék, ha koppan. Ha koppan, akkor fog dugni veled.

2. Mivel eddig r|banc volt, azt hiszi, hogy ha most valakinek nem teszi szét hamar a lábát, akkor az a kapcsolat komoly lesz.

Ha beköltözéskor sincs szex, dobd ki a csajt!

2022. febr. 14. 22:18
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
" velem is le feküdt még 5-6hónapja" Mi az ami/aki miatt jött az 5-6 honap szünet? Lehet, hogy akkor is komolyabb kapcsolatot akart veled de te meg csak egy luknak nézted?
2022. febr. 14. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!