Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet, hogy a barátnőm még nem akar lefeküdni velem?
Figyelt kérdés
1,5 hónapja vagyunk együtt. Ő 27 én 29. Sem együtt alvás se szex2019. márc. 15. 07:31
1/23 anonim válasza:
Nem kezdeményeztél határozottan. Ennyi idő után ilyen korban az aktus simán mehet.
2/23 anonim válasza:
Nem azt hiszi, majd ezzel megmutatja, hogy milyen tartás van benne, meg, hogy így jobban fogod értékelni...
Vagy szűz. Vagy ronda smink nélkül. Vagy valami mást szégyell. Vagy vallásos. Kérdezd meg!
3/23 anonim válasza:
Lehet várja h kezdeményez már nála, vagy még jobban kiakar téged ismerni mielőtt lefekszik veled.
Tudod sok nőnek a bizalom a legfontosabb.
De van 1 mégjobb ötletem. Kérdezd meg tőle.
L
4/23 anonim válasza:
Praktikusan érdemes lenne megbeszélnetek. Ha nincs még együtt alvás sem, akkor mi van, amitől együtt vagytok? Csók, ölelés, szóval valami testi érintkezés, ha ugye szex nincs is?
5/23 anonim válasza:
Ennyi idősen akkor kézenfogva jártok, meg puszoszkodtok?
6/23 anonim válasza:
1,5 hónap után még èn se rakom szét a lábam
Előbb meg akarom ismerni az embert.
25N
7/23 anonim válasza:
Ja legalább fél évet várj... 😂😂 Aztán beleszeretsz, és kiderül, hogy nem illetek össze az ágyban. Dobhatod ki azt a pár hónapot.
8/23 anonim válasza:
Gyanús, ha nincs semmi... Ő is tudja, hogy jártok? :)
9/23 anonim válasza:
Nekem is korai lenne, a lepontozottak leírták, miért. De mitől vagytok akkor együtt?
10/23 anonim válasza:
(Azért azt zárójelben megjegyezném, hogy nem tizenévesek, szóval közel 30-hoz már mire vár hónapokat?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!