Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem egy lány se lefeküdni?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nem komoly kapcsit keresek, hanem csak pár alkalmat, de nem találok rá lányt. Nem vagyok ronda és egy igénytelen suttyó sem xD.

Valahogy mégis kikerülnek a lányok, pedig könnyen kaphatók akiknél próbálkoztam, mivel másnak sikerült. Sok lány mondta is hogy jó pasi vagyok meg hogy kéne majd talizni, de egyikkel sem jutottam semeddig. Miért lehet ez?

2021. júl. 7. 09:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
7%
Muti, hogy nézel ki. 😊
2021. júl. 7. 09:11
 2/18 anonim ***** válasza:
57%
Ezt a kérdést én is feltehetném :D
2021. júl. 7. 09:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy könnyen kaphatók, még nem fognak válogatás nélkül lefekudni senkivel.
2021. júl. 7. 09:16
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Próbálkozol is, vagy csak várod a sültgalambot?
2021. júl. 7. 09:16
 5/18 anonim ***** válasza:
a többség csak mondja, hogy próbálkozik, valójából csak várnak. A csajok nem mennek oda hozzád maguktól max ha gazdag vagy...próbálkozz 100 ból 1 mindig sül
2021. júl. 7. 10:02
 6/18 A kérdező kommentje:
Dehogynem próbálkozom. Nem vagyok puhapöcs. Rengeteg lánynál próbálkoztam már. És mint mondtam, elvileg be is jöttem nekik, mégse lett semmi
2021. júl. 7. 10:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Lúzer vagy.
2021. júl. 7. 10:27
 8/18 A kérdező kommentje:
7-es fuu de nagy rekt volt megyek a sarokba sírni
2021. júl. 7. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:

Pedig valamit nagyon elszúrhatsz .

Vagy te vagy olyan vagy a viselkedésed.

Lehet csak nem tudod kivárni hogy a csaj önként rád vesse magát.

Udvarolni, kedvesnek kell lenni , viccelődni, hülyéskedni és elvinni valahová enni, inni.

Vigyél neki virágot, kedves legyél vele , dicsérd állandóan , de persze ne tolakodóan mert az se jó.

2021. júl. 7. 10:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy azt érezted csak, hogy leakarsz velük feküdni? Lehet először azt kellene megtanulni, hogy nőként kezeld őket, és hogy nem szexet akarsz, ha nem őket mint ember és nőt!
2021. júl. 7. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!