Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Formás testű lány lefeküdne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Formás testű lány lefeküdne olyan fiúval akinek nincs jó teste?

Figyelt kérdés
Tehát a szép formás csajok, csak az izmos testűeket szeretik, vagy vékonyabbak is jó?
2021. ápr. 3. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem, mindenkinek más az ízlése.
2021. ápr. 3. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Én túlsúlyos vagyok, bár nem mindig voltam az, sosem voltak túlsúlyos csajaim, csak formásak. Páran közülük keményen edzettek is.
2021. ápr. 3. 12:43
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Mert a nők bárkivel...de a pasik közül még az alsó kategóriásnak is minimum topmodell jár, kell...
2021. ápr. 3. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

3

Nem erről van szó. Attól, hogy valaki túlsúlyos, még lehet férfias. Tudod, jó és érdekes munkám van, rengeteget keresek, széleskörű a tudásom. :)

2021. ápr. 3. 12:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Van egy barátom, alacsony, vékony, s nem is egy adonisz külsőre. Viszont olyan dumája, kisugárzása van hogy bármelyik nőt kidumálja a bugyijából és mindig bombázó csajai vannak. Van még kérdés?
2021. ápr. 3. 13:02
 6/12 anonim ***** válasza:
4. Nem rád értettem, épp csak véletlen utánad írtam.
2021. ápr. 3. 13:05
 7/12 anonim ***** válasza:
65%

3

Ez pont fordítva van. Lássuk csak, tinder

regisztrálsz egy tök átlagos, vagy akár azalatti csaj képével, azonnal 100 match

ugyan ezt megteszed egy átlagos férfi képével, kapsz kb. napi 2 matchet (vagy annyit sem), abból 90% dagi.

De ezt már kutatások is alátámasztotta, a nők 80%-a a férfiak "felső 20%-ához közelít", míg a maradék 20% marad a 80% férfinak. Tehát, egy átlagos, vagy picit feletti férfinek be kellene érnie egy olyan nővel, akit átlag alattinak is csak akkor nevezhetünk, ha túlzunk.

Persze a valóság pofán vágja szép lassan ezeket a nőket, amikor rájönnek, hogy az az adonisz sem tökéletes, esetleg kihasználja azt, hogy 8x annyi nő vár rá, és szépen lassan érettként viselkednek a nők, és letesznek a herceg fehér lovon meséről. uff

2021. ápr. 3. 14:08
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
#7 van egy kis gond ezzel a matekkal... nevezetesen hogy a nemek aránya 50-50%. Annyi az igaz ebből hogy mindenki a felső 10-15%-ot akarná legszívesebben, te talán nem? Ettől még kereslet-kínálat alapon működik a dolog. Ahogy mondani szokták varrónő ne akarjon főorvost férjnek. Megdugni persze megdugná, de aki állandó kapcsolatot keres az előbb-utóbb be fogja látni hogy a saját szintjének a közeledését is érdemes elfogadni, mert kapcsolatra más úgysem jut.
2021. ápr. 3. 15:05
 9/12 anonim ***** válasza:
23%
Ettől függetlenül a kereslet akkor is jóval nagyobb nőre, mint férfira.
2021. ápr. 3. 15:09
 10/12 anonim ***** válasza:

8

Látom nem sikerült felfognod azt, amit írtam

2021. ápr. 3. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!