Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar velem egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem egy lány se lefeküdni?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva nem komoly kapcsit keresek, hanem csak pár alkalmat, de nem találok rá lányt. Nem vagyok ronda és egy igénytelen suttyó sem xD.

Valahogy mégis kikerülnek a lányok, pedig könnyen kaphatók akiknél próbálkoztam, mivel másnak sikerült. Sok lány mondta is hogy jó pasi vagyok meg hogy kéne majd talizni, de egyikkel sem jutottam semeddig. Miért lehet ez?

2021. júl. 7. 09:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Rögtön szextalit akarsz megbeszélni velük? :)

Előbb pl. elhívhatnád a csajt strandolni, fizetve neki a belépőt meg még mondjuk egy fagyit.

2021. júl. 7. 11:21
 12/18 A kérdező kommentje:
11-es neeem. Nem rögtön szextali. Csak szeretném ha a vége lenne az xD. Hogy már a csaj akarjom velem lefeküdni
2021. júl. 7. 11:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondd már meg hogy azokat akik azt mondták hogy jó pasi vagy miért nem fektetted meg?
2021. júl. 7. 11:52
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Én is ezt kérdezem xDD

Nem jött össze valamiért

2021. júl. 7. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:

már megbocsáss, de miért mondod magadról azt, hogy "nem vagyok puhapöcs", ha nem tudsz felszedni lányokat?

Amúgy nagyon egyszerű letesztelni az ilyet. Állj másik 9 pasi mellé, nézzél szét és válaszolj őszintén: ha te lány lennél, magadat választanád?

2021. júl. 7. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg normális úton,komoly kapcsolat irányába a megközelítést és az ismerkedést.Az szimpatikusabb szokott lenni a lányoknak.Ha akkor is elutasítanak,akkor sajnos nem nézel ki olyan jól mint ahogy gondolod.
2021. júl. 7. 18:28
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
88%

"Őszintén szólva nem komoly kapcsit keresek, hanem csak pár alkalmat..."

Na, itt a bibi. Ezzel azt mondod a csajnak, hogy figyelj, cicám, nem érdekelsz, nem érdekelnek a problémáid, a nyavalygásod, a lényed, a lelkivilágod, a gondolataid, a félelmed... Az egész miskulanciából csak a lukad kell.

2021. júl. 8. 14:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, úgy gondolják, veled komolyabb kapcsolatot szeretnének, azért nem adják magukat rögtön oda.
2021. júl. 9. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!