Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem egy lány se lefeküdni?
Őszintén szólva nem komoly kapcsit keresek, hanem csak pár alkalmat, de nem találok rá lányt. Nem vagyok ronda és egy igénytelen suttyó sem xD.
Valahogy mégis kikerülnek a lányok, pedig könnyen kaphatók akiknél próbálkoztam, mivel másnak sikerült. Sok lány mondta is hogy jó pasi vagyok meg hogy kéne majd talizni, de egyikkel sem jutottam semeddig. Miért lehet ez?
Rögtön szextalit akarsz megbeszélni velük? :)
Előbb pl. elhívhatnád a csajt strandolni, fizetve neki a belépőt meg még mondjuk egy fagyit.
13
Én is ezt kérdezem xDD
Nem jött össze valamiért
már megbocsáss, de miért mondod magadról azt, hogy "nem vagyok puhapöcs", ha nem tudsz felszedni lányokat?
Amúgy nagyon egyszerű letesztelni az ilyet. Állj másik 9 pasi mellé, nézzél szét és válaszolj őszintén: ha te lány lennél, magadat választanád?
"Őszintén szólva nem komoly kapcsit keresek, hanem csak pár alkalmat..."
Na, itt a bibi. Ezzel azt mondod a csajnak, hogy figyelj, cicám, nem érdekelsz, nem érdekelnek a problémáid, a nyavalygásod, a lényed, a lelkivilágod, a gondolataid, a félelmed... Az egész miskulanciából csak a lukad kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!