Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert akar velem lefeküdni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar velem lefeküdni?

Figyelt kérdés
Egyszer kavartunk, de nem volt szex. Folyton barátnője van, nem értem ez miért nem elég neki. Engem nem kér meg,hogy legyek a barátnője. Nagyon ki akar próbálni, hogy milyen lenne velem, mert ram van gerjedve. Nem értem, ezt miért nő mellett kell, ha ennyire kíváncsi.
2022. febr. 17. 00:55
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
Mert egy féreg. Ha van eszed, elhajtod, mint a magzatvizet és keresel egy értelmes férfit. Az emberek holmi cipők, hogy felpróbàljuk őket? Jézusom.
2022. febr. 17. 00:58
 2/3 anonim ***** válasza:
AZért mert a szex változatos, ha más partnerrel is megteheted. Te pedig nagyon vonzó vagy neki és fogékony is az ilyen beszélgetésre. Hiszen nem zavartad el a ...csába az első felvetésénél. Ezért próbálkozik, mert látja rajtad, hogy téged mozgat a gondolat és csak meg kell győzzön, hogy azért mert van nője attól még neked nagyon jó lesz. Gondolom olyanokat mond, hogy ez csak szex, ami az élvezetről szól, életreszóló élmény mind a kettőtöknek; biztonságban vagy mert soha senki nem tudj meg; te vagy a legbombázóbb csaj akit ismer és nem bír magával; stb. stb.. Ugye így van?
2022. febr. 17. 07:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért akar veled IS lefeküdni mert alattad IS van egy lyuk - meg a 20 másik nő alatt is, akiket szintén kerget a nője mellett hátha összejön egy-egy numerára.
2022. febr. 17. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!