Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok most az jó vagy rossz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok most az jó vagy rossz ha egy fiú nem akar egyből lefeküdni veled?

Figyelt kérdés
Én először megismerni akarom, meg szoktam virágot is venni. De még sem volt még barátnőm. Pedig már pár lánnyal ismerkedtem. Tényleg az a jó ha egyből szexelnék mert ők csak abból értenek???
2021. ápr. 13. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

A barátom nem feküdt le rögtön velem, sőt. Vártunk addig, amíg mindketten komolyan gondoltuk és elég erős volt a vágy mindkettőnk részéről. Szeptember elején ismerkedtünk meg, november végén feküdtünk le először. Októberben volt az első csók.

Egyáltalán nem biztos, hogy azért voltak sikertelenek az ismerkedéseid, mert nem feküdtetek le rögtön. Sőt, valószínűleg nem ez az oka.

2021. ápr. 13. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Az jó, ha le akar velem feküdni (mert szexinek érzem magam és biztosítva vagyok arról, hogy vonzódik hozzám), de ne mondja ki, hogyha egyébként komoly kapcsolatra vágyik. Majd eljön az ideje ennek is.
2021. ápr. 13. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell az első pár alkalommal lefekudni, de azért az örökké valóságig se várasson.
2021. ápr. 13. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Ez nehéz kérdés. Én már lassan 4 hónapja ismerkedek egy sráccal, sokszor találkoztunk már és még csak most volt az első csók. Olyan szintű szexuális frusztráció van bennem, hogy az valami hihetetlen. Szerintem a virág aranyos tőled :3 Én régebben utáltam a virágadós srácokat mert nagyon nyálasnak tartottam, de ami most van az nagyon jól esik és tényleg szívből jön ezért értékelem

Nem kell egyből szexnek lennie de mindenképp bókolj neki, mutasd ki valahogy hogy szexinek tartod. Aztán ahogy alakulnak a dolgok. Ne görcsölj rá

2021. ápr. 13. 10:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nő válogatja. Valakinek nagyon bejön, és alap h első talinál szexeltek és szinte megsértődik h ha nem akarja letámadni a pasi( pl barátnőm)

Én meg nem tudnám magam odaadni az első randinál, mert fontos számomra a bizalom. Szval h ha mind a ketten komoly kapcsolatot szeretnétek akk jó ha előtte megismeritek egymást, de ha csak szexet akartok akk akár az első randin is lehet ha úgy adódik.

22l

2021. ápr. 13. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!