Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szoktak lefeküdni egymással? Nem rossz ez egy pasinak?
Pár hete ismerkedünk egy fiúval, egy hete összejöttünk. Általában felmegyünk hozzá az albiba és filmezünk. Jól elvagyunk, ismerkedünk. Ő szűz én már nem vagyok. Érzem, hogy mennyire szeretne már szexelni, de én még nem. Persze kívánom. Meg is beszéltük. Viszont nem tudom, hogy mit érez vagy mi zajlik le benne, hogyha kézzel csinálja nekem. Én is neki, de egyikőnk sem megy el.
Ilyenkor mit érez? Nem érzi emiatt azt hogy "kihasználom"?
21/f 20/l
1. Szexeltek.
2. Ha kézzel csinálja neked, valószínűleg izgalomba jön.
3. Ti mindketten mazochistáák vagytok, hogy felizgatjátok egymást, de nem juttok el a csúcsig?
4. Ha kíváncsi vagy, mit érez, kérdezd meg! Ha vagytok olyan jó viszonyban, hogy egymás nemi szervét fogdossátok, talán beszélgetni is sikerül.
Ti aztán segítő készek vagytok.
Csak érdeklődöm, hogy milyen érzés kering egy pasiban ilyenkor? Akkor nem ezen gondolkoztam, hogy megkérdezzem.
Szerinted mi zajlik benne?
21 éves és szűz, én is későn veszítettem el, én még több is voltam, mint 21. Az járt a fejemben, hogy de jó lenne végre szexelni, és kialakítani egy rendes párkapcsolatot.
Biztos nem érzi azt hogy kihasználod, 2-3 hónapot lehet vele várni, többet nem érdemes ha te már nem vagy az.
Teljesen jól csináljátok. Ismerjétek meg egymás testét, hogy mit szeret a másik aztán jöhet a dugàs.
Nyugi, örül hogy nem kapkodjátok el.
Azért nem ártana ha kézzel vagy szájjal elélveznétek.
Köszönöm, kissé megynyugtattatok.
De ilyen kezes-szájas mehet attól azt mondjátok? A szexxel még várni akarok.
Annál jobban fog neki esni, ha végre megkaphat.
Oké, 1 évig ne húzd az agyát, de szerintem tök okés, hogy most, egy hét után fokozatosan haladtok.
Az én párom is szűz volt megismerkedésünk idején (június), augusztus végén jöttünk össze, és kb. egy hónapra rá kapta meg a puncit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!