Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire "maradi", ha egy nő nem akar lefeküdni veletek az első pár randin? Persze nem szexpartner, hanem komoly ismerkedés esetén.
Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 19:35
1/13 anonim válasza:
Amelyik nő nem szexel a férfival legfeljebb a második randin az nem vonzódik szexuálisan a férfihoz.
Nekem pl minden hosszú kapcsolatom elsőrandis szexel kezdődött.
2/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem maradi, ez a normális, mindenhez idő kell + izgalmas várakozás + néhány találkozó alatt nem is lehet ennyire megismerkedni bizonyos személyiségjegyekkel.
3/13 anonim válasza:
Én össze sem jönnék olyannal aki az első randin szexel
4/13 anonim válasza:
Én se akarok lefeküdni vele az első pár randin.
5/13 anonim válasza:
Ez kéne hogy normális legyen...
6/13 anonim válasza:
Én eddig mindig fél év után engedtem a szexet. Pedig magas a libidóm. Kivárták mindannyian, hidd el, megéri a várakozás, akkor már nem dugásos viszlát szex van hanem igazi mély szeretkezés. :)
7/13 anonim válasza:
Fél év? Engedni? Úristen kiver a viz ezektől a szavaktól
8/13 anonim válasza:
Én meg sajnos nem is szexeltem
22F
9/13 anonim válasza:
7-es se szexelt, csak teszi az agyát. Komoly kapcsolatra ne számítson, kiver a víz is tőle. :D
10/13 anonim válasza:
Na azért fél év várakozás már tényleg túl sok. És nem azért, mintha nem lehetne ennyit várni egy jó nőre (én is vártam már), hanem mert aki fél évet várat, annak a 99%-a nem a "magas a libidóm" típus, hanem frigid, mint a Déli-sark. Azt meg mégiscsak jobb időben tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!