Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem lefeküdni? N
Figyelt kérdés
Féléve vagyunk együtt, tök jó volt a szex, viszont az utóbbi 1,5 hónapban nem akar velem lefeküdni (néha rá tudom venni nagy nehezen) és mindig azt mondja hogy már nem vagyok annyira izgató számára mint régen.
Van valami tippetek esetleg?
2022. márc. 27. 16:13
1/23 anonim válasza:
Ez nehéz eset így, de ne magad hibáztasd.
2/23 anonim válasza:
Lehetséges, hogy talált valaki mást!
3/23 anonim válasza:
Új dolgok esetleg nem izgatnák?
6/23 anonim válasza:
Szakítanék. Nem alaznam meg magam azzal hogy vele maradok
7/23 anonim válasza:
Nézd egy férfi biztos hogy szexel.
1. Lehet veled
2. Lehet mással
3. Lehet hogy ő maga oldja meg.
Én a 3ast nem szeretem.
40f
8/23 anonim válasza:
Hagyd ott, majd más megdug meg megbecsül!😊💪
9/23 anonim válasza:
Tippem: Hagyd ott a fenébe, és keress egy olyat, akinek szeret és kíván is téged.
10/23 anonim válasza:
Van tippem, de attól tartok nem fog tetszeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!