Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jogosan akadt ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadt ki?

Figyelt kérdés

Egy férfi barátommal barátság extrákkal kapcsolatban voltunk, mert egyiküknek sem volt párja, de ilyesmikre vágytunk. Ezzel minden jó volt, csak kicsit hosszúra sikeredett, mert kb 10 hónapig voltunk ilyen kapcsolatban. A vége felé én megismertem férfit, akivel végre meg volt minden összhang, nagyon megkedveltem őt és kezdtem szeretni.

Ekkor beszéltem a barátommal, hogy be kell fejeznünk az extra részét a kapcsolatunknak.

De teljesen kiakadt rám, hogy miért akarom abbahagyni, hogy attól még csinálhatnánk továbbra is. Utána meg már úgy volt vele, hogy én megcsaltam őt, mert nem kértem engedélyt arra, hogy lefeküdjek a másik férfival.

Én nem is értettem... Utána annyit mondott, hogy majd ha megjön az eszem, akkor meg könyörögni fogok neki.

Jogos ez a kiakadás? Valamit rosszul csináltam, vagy mi?

2022. márc. 24. 13:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%

Na, a két hülye. Ilyen a barátság extrákkal. 100- ból 99 esetben valaki sérül, és sokszor rántja magával a másikat. De nézd azt a.másik férfit. Ha ló nincs, jó a szamár is, ha vele nemmlesz jó, majd pótolod, nem megoldod.

Mindketten megérdemlitek egymást.

2022. márc. 24. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Előre le volt szögezve, meg volt beszélve, hogy ez csak barátság extrákkal, és ha valamelyiket félnek adódik valaki (mint most neked), akkor vége lesz az extráknak?

Ha igen, akkor nem jogos.

Ha ez így nem volt kimondva, egyértelműen, akkor jogos.

2022. márc. 24. 15:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Meg volt beszélve, hogy amíg nincs kapcsolatunk, addig összejárunk.

Ezt sikerült kifordítania úgy, hogy szerinte ez arra vonatkozott, hogy akkor lesz vége, ha mindkettőnknek van valakije...

De szerintem ez egyértelmű volt, hogy nem fogok vele szexelni úgy, hogy kapcsolatban vagyok.

2022. márc. 24. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor beleszeretett. Most meg ki van akadva. Ez ilyen, ez a szar az ilyen kapcsolatokban.
2022. márc. 24. 16:29
 15/16 anonim ***** válasza:

beléd szeretett*

Bocsi, autocorrect.

2022. márc. 24. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Látod ilyen esetben ezért kell nős férfival kezdeni ha csak jókat akarsz szexelni. Annál nincs ilyen hiszti.
2022. márc. 25. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!