Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki?
Egy férfi barátommal barátság extrákkal kapcsolatban voltunk, mert egyiküknek sem volt párja, de ilyesmikre vágytunk. Ezzel minden jó volt, csak kicsit hosszúra sikeredett, mert kb 10 hónapig voltunk ilyen kapcsolatban. A vége felé én megismertem férfit, akivel végre meg volt minden összhang, nagyon megkedveltem őt és kezdtem szeretni.
Ekkor beszéltem a barátommal, hogy be kell fejeznünk az extra részét a kapcsolatunknak.
De teljesen kiakadt rám, hogy miért akarom abbahagyni, hogy attól még csinálhatnánk továbbra is. Utána meg már úgy volt vele, hogy én megcsaltam őt, mert nem kértem engedélyt arra, hogy lefeküdjek a másik férfival.
Én nem is értettem... Utána annyit mondott, hogy majd ha megjön az eszem, akkor meg könyörögni fogok neki.
Jogos ez a kiakadás? Valamit rosszul csináltam, vagy mi?
Férfi szemmel egy kapcsolat legfontosabb része meg volt neki veled: lerendezted a farkát amikor jól esett. S nem kellett randi, meg mozi, meg család stb. Volt egy csaja aki szétrakta a lábát a végén lenyelte és nincs hiszti.
Ezt most elvesztette és csalódott. Ha nem akart elveszteni miért nem lépett hamarabb, hogy legyen férfi ne csak dugópajti? De ebből jön az, hogy neki csak pont ennyit jelentettél... S még aggódsz ezen?
Magának akart. Azért sározott be, hogy másé ne legyél.
Szomorú, de ez nem barát!
A barátság extrákkal kapcsolatomban egyértelmű volt, hogy ha szerelmes lesz, akkor kiszállok - s majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!