Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki anyum hogy tanulás helyett masztiztam?
Figyelt kérdés
Egyetemre járok, azt mondta minden nap tanulnom kell,mert ezért fizeti.
Pár napja rám nyitott mikor csináltam magamnak, mindent látott.
Utána nem akart hozzámszólni, majd csak annyit mondott,hogy ezért fizetem a tanulmányaidat hogy ezt csináld egész nap?
Jogosan vont kérdőre?
20l
2021. szept. 6. 22:27
1/11 anonim válasza:
nem...meg gondolom a maszti nem 2-3 órát tart
2/11 anonim válasza:
Nem, míg tanulni bármikor tudsz és ráérsz vele, magaddal játszanod most kell, mert a jövőd múlhat rajta!
3/11 anonim válasza:
Lehet hogy arra gondolt, hogyha én nyalnálak el minden nap, több időd maradna tanulni.
De mivel nem ezt csinálod egész nap kérd ki magadnak finoman. És biztosítsd hogy a maszti után mindig jobban megy a tanulás, mert előtte nem tudsz koncentrálni.
4/11 anonim válasza:
Nem, semmi köze nincs hozzá hogy mit csinálsz a testeddel. A maszti nem tart el amúgy sem órákig.
6/11 anonim válasza:
Azt azért nem tudom felfogni a kis agyammal, hogy miért nincs bezárva az ajtó, ha valaki a lukàban matat…
7/11 anonim válasza:
Nem, mert a testednek vannak igényei, és ez a legyegyszerübb ,leggyorsabb módja a kielégítésének. Egy pasi sokkal több idődbe kerül és akkor kevesebb marad a tanulásra.
8/11 anonim válasza:
Komoly az anyád. Igazi tocikus bolond
N
9/11 anonim válasza:
Nem fogok kisregényt írni, hogy miért orbitális nagy baromság anyád "érve", de ha neki tényleg ennyire futotta agyilag, akkor csak sajnálni tudlak.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem volt jogos. Részben feszkólevezetésnek is jó ez, tanulsz is, ott teljesítesz a jegyekkel, akkor nem értem, mi a gondja? Lehet, hogy neki is ezt kellene csinálnia, vagy hinyzik neki a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!