Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg lehet tanítani valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet tanítani valakit jól csókolni, ha azt hiszi hogy tud?

Figyelt kérdés

Illetve, nem is az, hogy rosszul csókol, hanem nekem nem jó.

Szeretek hosszan csókolni. Hosszú csókot kapni. Hol durvábban, szenvedélyesebben, hol finomabban.

Akivel ismerkedek most, jó fej, sok a közös, de:

"Darabokban" csókol. 2-3 nyelvcsapás, abbahagyja, elhúzza a fejét picit. Aztán újra. Egy kiadósat nem tudtunk csókolózni. Már-már késztetést éreztem magamra rántani és szorítani hogy ne ugorjon mindig vissza. Ez idegesít. Nem érzm így azt a kielégülést mint máskor egy jó smárolás után.

Meg lehet "tanítani"? Rá lehet venni valahogy hogy kicsit idomuljon hozzám? Ha szóval irányítanám megsértődne? Vagy ennek nem lesz jó vége ha már a csók sem az igazi és hagyjam?

28vesek vagyunk

#tanulás #csók #kémia?
2021. júl. 24. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
16%
Meg lehet, de nem érdemes, mert alapból más fogalmatok van a csókolózást illetően. Velem tudnál, mert én is imádok percekig csókolózni úgy, hogy egyszer sem húzom el a fejem, nyelvem, ajkaimat. Úgymond felfalni a nőt. F
2021. júl. 24. 12:45
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Lehet azért csinálja ezt a "darabos" csókolózást hogy húzza az agyad.

Legközelebb szorítsd magadhoz, én pl. sokkal jobban beindulok tőle ha érzem hogy a csajszi nagyon-nagyon kíván

2021. júl. 24. 12:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg te irányítani a csókot. Igen, húzd magadhoz, vezessed te. Ha nem veszi a lapot, akkor igen, tedd szóvá. Ha ezen megsértődik, később szex téren milyen lenne a kommunikáció? Van, akit lehet tanítani, és van, akit nem. Nekem volt egy exem, akivel kb ugyan ez volt a problémám. Én végül elmondtam neki, és mondta, hogy rendben, semmi gond, úgy is lehet. Naa az borzasztó volt, fogalma se volt mit csináljon a nyelvével. Mi nem illettünk össze, se csók se szex téren.
2021. júl. 24. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Ami az egyik embernek tetszik, az a másiknak nem.

Én pl utálom, sőt gyűlölöm, ha a pasik azt gondolják, az a jó csók, ha letolják a nyelvüket a torkomon, és összelefetyelik az arcom nyállal, mint egy boldog kiskutya. Biztos van olyan nő, akinek ez bejön. Nekem konkrétan nem.

Ha nem szólsz neki emiatt, és nem kerültök közös nevezőre, akkor ez elég egyértelmű jel, hogy nem passzoltok.

2021. júl. 24. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
ez csak egy tipp, de mi lenne ha elmondanád neki hogy szeretnéd:D
2021. júl. 24. 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:

Fogok neki szólni. De magamból kíndulva, én nem szeretném ha úgy akarna megtanítani, ahogy ő csókol. Mert az nekem nem kielégítő.

Nem rudom hanyadik vélaszoló:

Igen. Ízlések és pofonok. A nyálas az arcom azt nem szeretem. 😃 Ellenben ha ledugja a nyelvét a padi a torkomon, az izgató. Főleg ha játékos is odabenn. 😃

2021. júl. 24. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok jól csókoló lánnyal csókolóztam már, de egyet míg élek nem felejtem el. Manapság nem igazán találok olyat aki jól csókolna! De a remény hal meg utóljára. (Mert ő nem kapja el a koronavírust!)
2021. szept. 6. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!