Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akadt ki anyám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki anyám?

Figyelt kérdés

Pár hónapja feltünt h a barátnője másképp néz rám.Én meg tettem róla hogy kívánjon, félmeztelenül vagy fehérneműbe, de volt hogy egy szál törölközőbe járkáltam a lakásba mikor itt volt, megjegyzéseket tettem hogy milyen csinos ma stb.Pár hete át kellett mennem anyámnak egy ruháját felvaratni.Beszélgettünk közbe, elvoltunk.Amikor mentem el meg csókoltam puszi helyett és vissza csókolt.Pár napra rá rám írt hogy mit jelentett a csók, vissza írtam hogy sokat majd néma csend vagy 3 napig nem írt ezért ráírtam hogy veled lennék most szívesen és egy smileyt.Vissza írt félóra múlva hogy menjek át nincs otthon senki, aznap 2x dugtunk.És azóta is néha össze járunk, de megbeszéltük hogy ez nem lehet több ennél.Viszont anyám rájött és rendesen kiosztott hogy mit képzelek hogy egy családos nőt akarok idézem kur..gatni, hiába mondom neki hogy ez csak szex semmi több, ő csak azért is megakarja tiltani hogy dugjam mert a barátnője és családja van.Szerintetem jogos a kiakadása vagy tegyem amit jónak látok?

A nő 38 éves én meg 21 szóval van köztünk 17 év ezért is akartam vele össze bújni mert idősebb és nagyon szexi nő.

2019. júl. 21. 12:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
21 évesen szerintem semmi köze, hogy kit kúrogatsz. A barátnőre jobban haragudnék anyád helyében. Jó nagy cafka! A helyében biztos megtéptem volna, ha az én gyerekemről van szó.
2019. júl. 21. 12:29
 2/19 anonim ***** válasza:
68%

Kérdezd meg anyádtól, hogy pontosan mi a baja ezzel. Téged félt, hogy csalódsz, a barátnőjét félti, hogy lebukik, haragszik rátok, mert ezzel te is, őis negatív színben tűntök fel előtte, esetleg "nem erre neveltelek" azaz saját szülői kudarcaként éli meg.

Mikor ezt tisztáztátok hallja csak meg az "anyu mi csak kúrunk" típusú magyarázatokat.

32/f

2019. júl. 21. 12:32
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Jó dolog az álmodozás.
2019. júl. 21. 12:33
 4/19 A kérdező kommentje:
Elbeszélgetett vele de semmi komolyat nem tett.Bár miatta buktunk le mert anyám észre vette hogy zavarban van ha meglát.
 5/19 anonim válasza:
94%
Jogosan akadt ki. Szerintem a korkülönbséget még el is tudná fogadni valahogy, de az hogy családja van a nőnek az már tényleg túl megy a határon.
 6/19 A kérdező kommentje:
Anyámnak az a baja hogy ismeri a férjét és a gyerekeit ezért hazudnia kell előttük amit nem szeret, meg az a baja hogyha kiderül mindenki rólunk fog csámcsogni szerinte.
2019. júl. 21. 12:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyudnak igaza van.

Van egy mondás, miszerint nem sz.rsz oda, ahol eszel. Ez neki már most nagyon kellemetlen és még inkább az lesz, mert ahogy ő kiszúrta, úgy a férje is ki fogja.

2019. júl. 21. 12:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Jogosan akadt ki
2019. júl. 21. 12:41
 9/19 anonim ***** válasza:
36%

1:

“A helyében biztos megtéptem volna, ha az én gyerekemről van szó.”

Miért is?

Szerinted mit árt ez a dolog egy 21 éves felnőtt férfinak?

2019. júl. 21. 12:45
 10/19 A kérdező kommentje:
Akkor most szakitsak meg vele minden kapcsolatot?Akkor az lesz a feltűnő.Nem akartam hogy kiderüljön mert nekem ez így tökéletes volt hogy csak szex.Erre miatta borul minden.
2019. júl. 21. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!