Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a barátom?
Ha megcsalásnak nem is számít valamilyen szinten jogos.
Mondjuk nem ilyen durva a helyzet ahogy a barátod leírja ,de személy szerint én sem örülnék neki ,ha a barátnőm egy fiú haverjával masszíroztatná magát ,még ha csak ennyi történik is.
Ha esetleg én is ismerem a srácot akkor esetleg megbízok benne ,de akkor se néznél jó szemmel.
Szóval ,hogy pontot tegyek a végére ,ha nem is megcsalás ,de valamilyen szinte jogos a kiakadása.
Ismerősnél én sem lennék feldobva, nem tartanám megcsalásnak, de akkor sem örülnék neki.
Egyébként az ilyen gondolatok nem véletlenül alakultak ki, rengetegszer előfordul, hogy hosszabb-rövidebb idő után megcsalás lesz a dologból. Mert aztán visszamegy megint, és mivel barátok elsírja, hogy milyen bunkó a nője\pasija, aztán a nagy sírásnak valahogy szex\csók\akármi lesz a vége - természetesen nem minden esetben, de elég gyakran ahhoz, hogy érdemes legyen rá odafigyelni.
engem mikor egy lány masszásra hívott a lakásra,ártatlan masszásra azt akarta dugjam meg
fordítva nem tudom ez hogy megy,gondolom szerényebben azért.
Ne magyarázz, kislány.
Ha én megmasszírozok egy csajt, azt meg is prücskölöm. A többi mellébeszélés.
Én ezt a problémát már ki se hagytam volna csírázni. Szimplán elmondtam volna előtte a tervet a páromnak, és leültünk volna megbeszélni, hogy őt ez mennyire zavarja.
Teljesen más lett volna a szitu, ha előtte és nem utána tudja meg.
Nekem is rosszul esett volna, ha a barátom azzal jön haza, hogy az egyik csajhaverja megmasszírozta... Erre valami olyat mondtam volna, hogy "Oké, és én erről miért nem tudtam hamarabb?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!