Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a lány?
Egy alkalmi lánypartnerrel kutyusban csináltuk
Amikor éreztem hogy elfogok menni kivettem belőle lehúztam a gumit és a fenekére élveztem
Na ekkor nagy balhét csinált Hogy ezt nem beszéltük meg
Most befog folyni "oda"
Pedig én nem vagyok nemi beteg ő meg elvileg gyógyszert szed
Azóta nem veszi fel a telefont nekem

XD
ha valaki meg akar sértődni, akkor az okot talál rá, hogy megsértődhessen
sz.a.r.d.l.e

Ha nem beszéltétek meg akkor jogosan, mindenkinek más fér bele.
Azt pedig nem tudhatja biztosan hogy te nem vagy nemi beteg.

amúgy büntesd meg.. legközelebb izgasd fel nagyon, jó sok előjáték meg minden, aztán élvezz el hamar :) és miután befejezted, hagyd ott, na ezen majd jogosan kiakadhat! ez csak hiszti.
"befog folyni oda" jézus mária sztálin józsef... gondolom azért dugtad meg a csajt, mert nagyon okos és nem azért mert szép (: :)

#6 Magyarád már el légyszives,hogy ezek alapján miért lenne szerencsétlen a kérdező? Tudod egyaltalan hogy mit jelent a szerencsétlen szó?
Egyébként a kérdésre válaszolva: Szerintem valami más gondja is van veled,ezen azért nem kellene ennyire megsértődni,szerintem még örül is hogy talált valami okot ami miatt megszakíthatja a kapcsolatot veled.

Hisztis pitsa. Az meg mi, hogy nem beszéltétek meg? (Pár válaszolónak írom) Dugás előtt nyújtsak be egy listát azokról a dolgokról, amiket lehet majd szeretnék a szexben és ő meg nézze végig és egyesével menjen bele vagy utasítsa el? Ti szexeltetek már? Ilyen nincs a valóságban.
Nyilván nem élvezel egy lány arcára kéretlenül, de azért a fenekére/hátára élvezés kutya pózban nem számít valami extra dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!