Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akadt ki a lány?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a lány?

Figyelt kérdés

Egy alkalmi lánypartnerrel kutyusban csináltuk

Amikor éreztem hogy elfogok menni kivettem belőle lehúztam a gumit és a fenekére élveztem

Na ekkor nagy balhét csinált Hogy ezt nem beszéltük meg

Most befog folyni "oda"

Pedig én nem vagyok nemi beteg ő meg elvileg gyógyszert szed

Azóta nem veszi fel a telefont nekem

2019. dec. 21. 08:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kihúztad szerintem azért fájt neki, mert ő is majdnem elélvezett és így egyszerűen elmaradt, mert te a fenekére akartál élvezni. Érted a gondot így? HA ő már elment volna, nem hinném hogy érdekli hova akarsz spriccelni.
2019. dec. 21. 10:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem beszéltétek meg, hogy hova fogsz élvezni akkor úgy mondanám, hogy nem voltál korrekt! Ezt azért még dugás közben, élvezés elött is megkérdezhetted volna!

Remélhetőleg a lány is elélvezett! Ha nem, akkor ennek is tulajdonítható, hogy nem beszél veled!

Ahogy írták korábban! Hogy beteg vagy-e vagy sem azt nem tudhatod! A lappangási idő elött csak laboratóriumi vizsgálattal lehet megállapítani! Ez betegségektől függően lehet néhány hét, néhány hónap, de több is! A feröző májgyulladás egyes eseteiben pl 10 év a lappangási idő!

2019. dec. 21. 10:55
 13/21 anonim ***** válasza:
32%
A csaj a hülye,nem a kérdező.Úgy látszik nem elég érett agyilag a szexre
2019. dec. 21. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább ürügy.

Valószínűleg többet várt tőled.

2019. dec. 21. 11:31
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

11-12:

Ezekre a hülyeségekre mi a fenét lehet válaszolni? Mintha a férfi úgy lenne vele, hogy ő akkor most elélvez, mert olyan kedve van. Többnyire nem tudjuk kontrollálni, hogy mikor élvezünk el. Mi ez, hogy "nem korrekt, hogy azelőtt élveztél el, hogy ő is"? Ilyen sincs. Plusz azért ha előtte nem többször kiverte, a férfiak többsége azért több menetet is bír rövid idő alatt.

Szinte 100% hogy nem ez volt a nő gondja, amit ti írtok.

2019. dec. 21. 11:52
 16/21 anonim ***** válasza:
61%

11. vagyok megint.

15. hogy írhatsz ekkora kamut? Igen is tudod irányítani az orgazmusod. Csak nem foglalkozol vele, mert egy önző ember vagy. És könnyebb ráfogni, hogy nem lehet, mint hogy nem érdekel.

2019. dec. 21. 12:11
 17/21 anonim ***** válasza:
96%

16-nak,nyugi nem a 15-ös vagyok.

Igen,vannak akik tudják kontrollálni hogy mikor élvezzenek el,de nem mindenki képes erre.

Van aki meg tudja tanupni hogyan kontrollálja,de vannak akik erre egyszerűen képtelenek.

2019. dec. 21. 12:35
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

15. vagyok megint.

Lehetséges. De az állítás az volt, hogy senki se képes rá.

És le merem fogadni, hogy 100 férfiból 1 az aki nem tudja, 50 aki meg se próbálja, mert nem annyira fontos a másik élvezete, mint a sajátja.

2019. dec. 21. 12:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj az esetből, legközelebb kérdezd meg előtte hova mehet. Lesz aki azt mondja bárhova, lesz aki kéri hogy szájba, megint más azt mondja testre oké, arcra nem, s igen olyan is aki azt mondja csak gumiban. Te most kifogtál egy utóbbi típust. Igen, hibáztál.

Nem a vadnyugatunk vagyunk, előbb kérdezz utána lőj :)

2019. dec. 21. 12:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Legközelebb már írásba adom és aláíratom vele hogy mi legyen a program
2019. dec. 21. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!