Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem jó dolog a féltékenység és bíznom kéne a barátomban, de hiába próbáltam beszélni vele erről teljesen ignorált engem. Van egy lány, akivel előttem kavart (le is feküdtek) de nem jött nagyon össze nekik több. Kb minden képét lajkolja a csajnak. Legutóbb egy buliról is kikerült egy csoportkép, ahol csodák csodájára a csaj pont hozzá volt simulva. Hiába mondom neki, hogy nekem ez rosszul esik, azt mondja hagyjam a hülyeségemmel és ő sem kér számon engem, hogy kiket lajkolok.2019. okt. 25. 22:12
1/3 anonim válasza:
Gáz. Még odavan a csajért. A te érzéseidet meg semmibe veszi. Keress mást, aki tényleg szeret.
2/3 anonim válasza:
Szerintem is oda van a másik lányért. Legyen büszkeséged!
Thank you, next.
Tudod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!