Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi szex nélkül? Csütörtökön fogok először randizni egy Tinderről megismert elvált apukával az ő házában ( ami az utcánk túloldalán van, de ennek ellenére sosem találkoztunk még). Közös vacsi főzés, sok beszélgetés, a “kémia” lecsekkolása a
Figyelt kérdés
terv és én nagyon szeretnék nem a szokásos hibámba beleesni, vagyis hogy engedek a gerjedésnek. Jól gondolkodom, vannak részletek amikkel megelőzhető, hogy az ágyban kössünk ki? A reflex válasz, hogy ne menjen házra, aki nem akar rögtön ágyas lenni most nem segítség, mert dugig vagyok a szarul sikerült feszengős, béna, merev kávézós, éttermi első randiktól, ahol nem sokan tudnak úgy ellazulni, mint meleg, otthoni környezetben. Korábban volt, hogy első, rövidebb randira hozzám hívtam férfiakat és egy jó beszélgetés lett belőle, de akkor tényleg nem volt kémia, nem főzőcskéztünk együtt, nem előzte meg ilyen hosszú, mélyebb témákat is érintő irogatás, úgyhogy tiszta sor volt.2022. márc. 15. 16:00
11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon erős kémia, intenzív vibrálás, minden megvolt a behatoláson kívül. Emellett nagyon sok beszélgetés, egy 5,5 órás első randi, éjfélkor haza sétáltam mert ő másnap dolgozott. Rengetegszer elmondta, hogy akar újra találkozni, minél előbb és éjfél után meg másnap délelőtt és este is rám írt. Az egyetlen ami miatt aggódok, hogy egyelőre nem vetette fel, hogy térjünk át smsre, még mindig az appon ír.
2022. márc. 19. 09:09
12/17 anonim válasza:
Miért kellene áttérni fizetős sms-re, amikor rengeteg ingyenes alkalmazás van?
13/17 A kérdező kommentje:
Vagy bármilyen másik alkalmazásra, úgy értettem. Ami azért már kicsit közvetlenebb.
2022. márc. 19. 09:34
15/17 A kérdező kommentje:
Tök szuper engedni annak amikor két ember között ilyen szintű erős elektromágneses mező van, szinte szó szerint. Írta valaki, hogy valószínűleg nem ezen fog múlni a folytatás, sőt.
2022. márc. 19. 09:46
16/17 anonim válasza:
Sok sikert nektek, de ha minden klappol, szerintem a 3 Randi szabály után nyugodtan szexelhettek, érett felnőtt embereknél nem ez lesz a kapcsolatban a perdöntő mérföldkő. Szép dolog, ha egy nőnek van tartása, és komolyan meg kell hódítani, szèp rész a vágyakozás, de ha ezeken a tapasztalatokon az ember tiniként, fiatal felnőttként túl van már, utána nem akkora a jelentősége. Egy ismerősöm nem akart felmenni a mostani barátjához, amikor első randira hívta (8 órás karantén, Covid ergo opció nem volt), szóval szex lett belőle. 1 éve vannak együtt és tervezetten babát várnak, mert már nem fiatalok.
17/17 A kérdező kommentje:
Eddig nem nagyon ismertem ezt a szabályt, de 32 évesen talán ideje kipróbálni :D Nagyon jó ez a pozitív sztori, ismeretlenül is jó ilyet olvasni….
2022. márc. 20. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!