Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itteni férfiak közül mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itteni férfiak közül mindenki a privát beszélgetések vagy annál több reményében van itt? Vagy van olyan aki csak olvasgat válaszolgat de nem ír rá a csajokra?

Figyelt kérdés
Nem a privátozók szidására írtam a kérdést, kéretik is az ilyen kommentek mellőzése.

2022. febr. 9. 17:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Minden férfi privatozni szeretne,ha bevallja,ha nem...tehát Rád írhatok?;)
2022. febr. 9. 17:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam írni csajokra, van akikkel jókat beszélgetünk

bár van aki egyből azt gondolja többet akarok és olyan is volt aki vevő is lett volna dolgokra, aztán közöltem csórival, hogy csak beszélgetek

nekem volt innen barátnőm, szexpartnerem, több éves levelezésem, haveri kapcsolat

nem csak a punci miatt lehet csajokkal beszélgetni :D

2022. febr. 9. 17:45
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Én ismerkednék lánnyal, hölggyel, feleséggel szexkapcsolat céljából. És ezt privátban könnyebb megbeszélni. Ha van itt ilyen làny, írhat nyugodtan. :)
2022. febr. 9. 17:48
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Én soha nem írtam senkinek...
2022. febr. 9. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon ritkán rá is írok valakire,akkor valóban olyan kérdésem van, amire érdekel a válasza. Utána nem is szoktunk írni. Nem mondom, hogy nem lenne jó írogatni,de ha a hölgy nem akar,akkor minek?
2022. febr. 9. 17:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Általában nem írok privátot senkinek, de ha rámírnak válaszolok.
2022. febr. 9. 17:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az utóbbi vagyok. Olvasgatok, válaszolgatok, de nem ismerkedni vagyok itt.
2022. febr. 9. 18:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokat beszélgettem priviben több nővel is innen. Igazából részemről hamar ki szokott fulladni a dolog, mert nem keresek senkit, nem akarok randizni, meg szexpartnert sem keresek. Kicsit dumálunk, aztán annyi is lesz a dolog. Szívesen beszélgetek bárkivel, ha van miről, de a szia miújságtól kifeszülök.
2022. febr. 9. 18:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán írok rá valakire is
2022. febr. 9. 18:43
 10/16 anonim ***** válasza:
#9-es ismét, inkább csak trollkodni vagyok jelen 😂
2022. febr. 9. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!