Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itteni férfiak közül mindenki a privát beszélgetések vagy annál több reményében van itt? Vagy van olyan aki csak olvasgat válaszolgat de nem ír rá a csajokra?
Figyelt kérdés
Nem a privátozók szidására írtam a kérdést, kéretik is az ilyen kommentek mellőzése.2022. febr. 9. 17:42
11/16 anonim válasza:
Inkább válaszolgatok, de ritkán előfordul hogy ráírok egy nőre.
12/16 anonim válasza:
Legalábbis rá írsz valakire akiről azt hiszed, hogy nő 😂 😂
13/16 anonim válasza:
Beszélgetni normálisan akkor lehet, ha privátban teszed, de publikus válaszokat is írok.
14/16 anonim válasza:
Szeretek lányokkal beszélgetni (nem a faszkép küldözgetők táborát erősítem), de az itteni lányok 90%ával nem találkoznék (meggondolom kibe rakom bele és nem vagyok rászorulva a pinára) csak kíváncsi vagyok ki milyen ember és normális értelmes beszélgetést szeretnék írtam privátokat is, de legtöbb esetben nem érkezett válasz
15/16 anonim válasza:
Volt 3-4 aki benne volt hogy találkozzunk szexre. De sajna az ilyenek hamar eltűnnek. Gondolom mindegyikre többen írnak és sűrű a levelezésük...
Sokszor izgatnak a témák. De van hogy jó lenne találkozni valakivel akivel lehet huncutkodni.
35F
16/16 Dzsoki válasza:
Természetesen,nem mindenki. Hiszen,ha irsz egy privátot,attól még nem biztos,hogy lesz válasz. Továbbá,olyan is lehet,hogy 37N,amikor kommentel. Viszont,ha ráírsz,akkor visszaír,hogy férfiként kérdezte. Érthetetlen. Bár,nekem csak telefonálásra használható telefonom van,így sem küldeni,sem fogadni,nem tudok képet. Annyira,nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!