Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságban élők is szoktak itt, a szexualitás kategóriában privátban beszélgetni?
Aki házassága mellett beszélget, ki miért teszi?
(nem beszélgetőpartnert keresek, csak érdeklődök)
Bár én nem vagyok házas, de már több nős férfi írt rám itt.
Némelyek csak beszélgetni szerettek volna, de olyan is volt, aki kalandot keresett.
3#: Szokott, igen.
Sajnos ritka, így a maradékhoz vagy hozzászólok és kihozok belőle valamilyen beleképzelt szituációt, vagy trollkodok egyet :D
Nem függetlenként persze ritkan de szoktam ! Jó lenne egy nővel megosztani gondolatainkat,fantáziánkat !
40+ ff.
Előfordulnak rövidebb üzenetváltások. Mindössze időtöltés.
Vagy nagyritkán valós tanácskéréssel írnak.
Aztán van hogy becsúszik egy-egy hosszabbra, tartósabbra sikerülő levelezés is. De ez is minden cél nélküli.
n
Általában nem privátban, de szoktam segítő szándékkal válaszolni és általában csak akkor, ha többet tudok a dologról, mint a választ kereső.
Ritkán, kényesebb, diszkrétebb kérdésekre nem itt adok választ, hanem privátban elküldöm, de nem feltétlen akarok további kontaktot, csak nem akarom közszemlére bocsátani...
Olyan volt már, hogy a válaszom után nekem írtak privátot, én meg szívesen válaszoltam, amikor időm engedte, amíg el nem fogyott a téma...
Talán ez lenne a normális használata az oldalnak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!