Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ondót mondok sperma helyett, akkor az irritáló, taszító mert az valahogy egy vulgárisabb szó?
Jó, nem ez életem legnagyobb problémája, de ezen az oldalon ilyen lényegtelen dolgokról is lehet kérdezni, ha érdekelnek…
Szóval én utálom a sperma kifejezést, amilyen kontextusban általában használják. Pl. “Le akarom nyelni a spermád/A számban akarom érezni a spermád ízét”.
Ugyanis ami kijön a péniszemből orgazmusnál, az nem csak sperma, amit a herém termel, hanem több dolog is, például a prosztata által termelt előváladék… Igazából kisebbik része sperma csak.
És ezeknek a különböző “anyagoknak” a gyűjtőneve az ondó.
Engem zavar, hogy rosszul használják a legtöbben a sperma szót.
Viszont azt veszem észre, hogyha én meg ondóként hivatkozom rá, akkor kicsit hülyének néznek…
Miért lehet ez?
Nekem egyik sem baj, csak hadd nyeljem :$
22L
A Magyar nyelv csodálatos és mindenre van több szavunk. A g@ci miért annyira vulgáris, mikor ugyanazt jelenti, mint az ondó, sperma ?...
A küffődieknek meg csak cum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!