Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ondót mondok sperma helyett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ondót mondok sperma helyett, akkor az irritáló, taszító mert az valahogy egy vulgárisabb szó?

Figyelt kérdés

Jó, nem ez életem legnagyobb problémája, de ezen az oldalon ilyen lényegtelen dolgokról is lehet kérdezni, ha érdekelnek…

Szóval én utálom a sperma kifejezést, amilyen kontextusban általában használják. Pl. “Le akarom nyelni a spermád/A számban akarom érezni a spermád ízét”.

Ugyanis ami kijön a péniszemből orgazmusnál, az nem csak sperma, amit a herém termel, hanem több dolog is, például a prosztata által termelt előváladék… Igazából kisebbik része sperma csak.

És ezeknek a különböző “anyagoknak” a gyűjtőneve az ondó.

Engem zavar, hogy rosszul használják a legtöbben a sperma szót.

Viszont azt veszem észre, hogyha én meg ondóként hivatkozom rá, akkor kicsit hülyének néznek…

Miért lehet ez?

2022. márc. 7. 03:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ondó a tudományosabb megnevezés, szóval pont nem vulgárisabb.
2022. márc. 7. 03:42
 2/11 anonim ***** válasza:
31%
sztem az O1G jobb hangzasu mint az O1O vagy O1S😂
2022. márc. 7. 04:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen igazad van,de a sperma a megszokottabb.
2022. márc. 7. 06:06
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Nekem egyik sem baj, csak hadd nyeljem :$

22L

2022. márc. 7. 06:46
 5/11 anonim ***** válasza:
12%
Hát ondónak és spermának mi se hívjuk. Általában kis petikéknek hívjuk vagy valami kontextusban használjuk mint például "töltött julcsi lettem peti töltelékkel".
2022. márc. 7. 07:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5: hat ez nevetseges
2022. márc. 7. 07:36
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A Magyar nyelv csodálatos és mindenre van több szavunk. A g@ci miért annyira vulgáris, mikor ugyanazt jelenti, mint az ondó, sperma ?...

A küffődieknek meg csak cum.

2022. márc. 7. 08:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod kérdező. A sperma és a spermium szinonimák, tehát mind2 ugyanazt jelenti. Amit a here termel, az a spermium vagy hímivarsejt. A prosztataváladék és aspermium együttesen a sperma és az ondó.
2022. márc. 7. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Az ondót a prosztata termeli! A spermát meg a here. Az ondó biztosítja a spermiumok szabad mozgását! Ejakulációnál a prosztata kilövelli az ondót, ebben csúszik a spermium, amit a herék termelnek. Nem ugyanaz a kettő!
2022. márc. 7. 16:52
 10/11 Dzsoki ***** válasza:
87%
Mondjál örökítő anyagot! Egyébként milyen társaságban,milyen szövegkörnyezetben hangzik így vagy úgy,hogy ez most kérdés lett? Amennyiben ezt mondaná nekem egy nő,azért tudnám,hogy mit akar.Amikor már ide eljutunk,akkor már én is akarom. Akár spermát,akár anyagot,akár gcit mond. Bár,jobban szeretem,ha nem a szájába lőhetem,hanem ahová Istenke vagy a Természet kitalálta.
2022. márc. 19. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!