Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alábbi szexuális aktosok közül, melyik a legintimebb?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 19:22
A kérdező szavazást indított:
punciszex
popsiszex
szopás
sperma lenyelése
nyalás
34 szavazat
1/6 A kérdező kommentje:
meg is indokolhatjátok
2022. márc. 3. 19:25
2/6 anonim válasza:
Én ezeket nem tudom szétválasztani. Ha az egyiket engedem, a többit is fogom, a páromnak. De random külön-külön egyik se működik.
3/6 anonim válasza:
Nekem a szopás mindig sokkal intimebb, nem tudom miért, nekem ahhoz nagyobb bizalom és több idő kell.
5/6 anonim válasza:
Ezen nem igazán van mit rangsorolni, mivel mindegyik szex. Azzal, hogy az anált sokan nem vállalják be elsőre azok közül sem akik szeretik. Nem azért mert "intimebb" hanem mert előtte szeretnék "közben is" kiismerni a fickót mennyire lesz körültekintő, mennyire tudja ha kell óvatosan tolni.
6/6 anonim válasza:
Talán az orálra mondanám, de mivel a szopást meg a nyalást külön írtad, nem tudok szavazni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!