Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert feltekeny a parom az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert feltekeny a parom az exemre?

Figyelt kérdés
Semmilyen kapcsolatom nincs mar vele a sracban annyi a kulonleges hogy fekete volt. A pasim mindig kerdezget rola aztan megsertodik meg ideges lesz. Mire jo ez neki?

2022. febr. 16. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

Mert alapból ilyen féltékeny típus.

Addig hagyd ott, míg el nem jár a keze...

2022. febr. 16. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Hát én eleve össze sem jönnék olyannal, akit egy néger kúrogatott, na mindegy, ez nem ide tartozik.

Keress olyat, aki nem féltékenykedik a múltad miatt.

2022. febr. 16. 10:34
 3/8 nemaRendőrség ***** válasza:
35%

Fúj de gusztustalan vagy, én nem járnék veled.

Burn the coal, pay the toll

2022. febr. 16. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
mondjuk en azt nem ertem h ha a parod rasszista minek jott ossze veled? ebbol csak a konlikt lesz mindig is
2022. febr. 16. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Hozzá méri magát. Azt hiszi a feketék jók az ágyban es 30 cm s a f.rkuk. Kisebbségi komolexusa van.
2022. febr. 16. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én legalább ezt előrebocsátom, nem a már meglévő kapcsolatban hisztizek miatta. Gondolkozz, ismerd meg a másikat, mielőtt megsértődsz, hogy nem azt kapod, amit szeretnél. (2# voltam)
2022. febr. 16. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Hát én sem jönnek össze olyan lánnyal aki volt már feketével. Hogy aztán én legyek a megtűrt masodik. Szinte biztos, hogy az zavarja, hogy a feketeknek általában lofsz méretük van és parázik, hogy kevés vagy neki. Ami érthető, hisz érzelemben lehet felültudja múlni a volt pasikat, de egy feketével felvenni a versenyt farokmeretben....vert helyzet.
2022. febr. 16. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Duci csaj vagy? Azok szorulnak a fekete kanokra.
2022. febr. 16. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!