Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyfolytában az exemre féltékeny minden ok nélkül?Átnézi a telefonom és gyanúsítgat? Ilyeneket állít,hogy ő csak pótlék?
Hát ha valóban nem tartod az exekkel a kapcsolatot, akkor nem értem. Lehet érte valami nagy csalódás előtted és már minden gyanús neki. Mondjuk az is lehet valamiről te nem tudsz. Ülj le vele beszélgetni erről és tisztázzátok mindent, mert ezeknek a dolgoknak általában oka van. Senki nem lesz féltékeny a semmitől. Valami biztos okkal zavarja szegényt. Tudom, mert éreztem hasonlót, mondjuk engem tényleg át is b*sztak a drága jó exek miatt...
Jusson eszedbe, hogy csak az féltékeny, aki szeret. Ez a lány tényleg nagyon szerethet téged, csak lehet valami hülyeség, amit esetleg félre értett és meg kell beszélnetek.
en megertem h ilyen.. onbizalomhianyos. epiteni kell az onbizalmat, szepen leulni vele megbeszelni hogy miert vagy vele, mit szeretsz benne stb. dicserni kell. ezt csinald meg parszor, es ha nem ert a szobol akkor tenyleg hagyd el. eloszor mindenkepp meg kell probalni az o “nyelven” beszelni vele. tudom mert enis ilyen vagyok, feltekeny es a legrosszabbra gondolok, foleg ha nem megerositenek abbam hogy nem igaz,hanem csak leb.sznak ha ilyet feltetelezek. ugyanis tenyleg vannak akik potlekbol tartanak masokat az exuk utan. egy ideig en biztatnam, dicsernem hogy aggodalomra semmi ok, lathatja h bizhat bennem. ha nem fogja fel par alkalom utan akkor sajnos vege
18l
ma 18:57
Hidd el nem tartom az exemmel a kapcsolatot.Nem érdekel,ha írna se érdekelne.Én őt szeretem,de ezt sajnos nem érti meg.
Mindenkit ért rossz dolog,engem is,de egy múltbeli dolog miatt miért marjam el magam mellől azt akit szeretek? Ráadásul minden ok nélkül?Tudod milyen érzés az,amikor valakit szeretsz és rengeteg dolgot meg teszel érte,és közben vádaskodik, meggyanúsít minden ok nélkül?
5ös,el vagy tévedve egy kicsit. Senkinek nem màszunk bele a telefonjàba. Soha. Mit dicsérgessen? Ezt a viselkedést? Lapàt azonnal.
Engem is csaltak meg évekkel ezelőtt, de egyik pasi telojàban sem turkàltam soha.
igen azt kihagytam, hogy a telefonba turkalas tenyleg nem oke
nem a viselkedeset kell dicserni. arra ra kell szolni hogy nem normalis, azt kell dicserni amiert a kerdezo egyutt van vele. a bizalmat kell felvinni. de aki nem ilyen/nem volt ilyen parja minek okoskodik? nem tudhatjatok milyen. es neha pont ezert jobb utana kerdezni, hogy nehogy mindenki ugy jarjon sajnos mint te, hogy atb.sszak a hata mogott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!