Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig normális, hogy féltékeny vagyok az exemre? Hogy múlhatna el ez az érzés?

Figyelt kérdés

Elég sok év után szakítottunk, mert képbe került neki más, amit persze tagadott. Nem is ez a lényeg, ezen a részen már túl tettem magam.

Mi szakítottunk és ők azóta együtt vannak. (ez tavalyi történet)

Azóta viszont többször keresett engem, mindenféle dolgokkal, nem is részletezem. Legutóbb mikor keresett, azt mondta, hogy már szétmentek, mert sok volt a vita. De láttam egy képet, amin együtt vannak. Szóval gondolom hazudott, vagy visszakönyörögte magát.

És az a helyzet, hogy én emiatt irigy vagyok, féltékeny vagyok, vagy nevezhetjük akárhogy. És nem is az új párra, tekintve, hogy amúgy csodás kapcsolat lehet, hanem a tényre, hogy az exemnek mindig összejön, pedig meg sem érdemli, mert egy sz.r ember lett, mégsincs egyedül. Most az mindegy, hogy a kapcsalata milyen, neki bőven elég az, hogy van valaki, mert amúgy nincs senkije.

Én meg a magam módján persze, nem vagyok én sem tökéletes, de normálisnak tartom magam, mégsincs azóta senki, de még csak kilátásban sem..

Ez normális, hogy emiatt irigy/féltékeny vagyok rá? Már a közösségi oldalakon nem is követem, nem látom, nem foglalkozom vele és már üzenni sem tud,mert múltkor felhuzott.

2021. aug. 4. 10:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem vagy normális ha folyton az exeden kattogsz, akkor nem is lesz semmilyen kapcsolatod.
2021. aug. 4. 10:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ritka az, amit érzel.

Próbálj nyitni mások felé és ha elterelődik róla a figyelmed, automatikusan ez is el fog múlni.

2021. aug. 4. 10:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Tudom, csak azt nem tudom, hogy vethetnék ennek véget, mert már engem is zavar ez az állapot.
2021. aug. 4. 10:58
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy ismerkedsz másokkal. Mindjárt kevésbé lesz érdekes.
2021. aug. 4. 11:06
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Új társ.
2021. aug. 4. 12:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az exed, akkor már nem kéne ezen kattognod, kivel van. Neki is, neked is meg van az új életed.
2021. aug. 4. 12:29
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha valakivel egy jót szexelsz végre, könnyebb lesz. Lehiggadsz és rájössz nem ő a minden..
2021. aug. 4. 14:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Az a baj, hogy mint említettem, a környezetemben most nemigen van senki. Vagyis, egy kollegám tetszik, meg szimpatikus, de szerintem ez nem kölcsönös. :D járok is el itthonról elég sokat, edzeni, strandra, néha iszogatni vagy koncertre, de nem nagyon találkoztam/találkozom olyannal, aki ismerkedni szeretne. Volt egy időszakom, amikor társkeresőn próbálkoztam, viszont sajnos élőben nem fogott meg senki, így időpazarlásnak tartottam és töröltem magam pár hónap után. Meg sajnos azt vettem észre magamon, hogy akaratlanul is zárkózottabb lettem a szakítás óta, ez meg gondolom meglátszik a kisugárzásomon, mert régebben nem volt ezzel gond, könnyen alakítottam ki emberi kapcsolatokat. Ezzel a résszel pedig nem tudom, hogy mit lehetne kezdeni, hogy válhatnék újra nyitottabb személyiséggé? Egyszerűen azt veszem észre magamon, hogy mostanában inkább jobb hallgatóság vagyok, mintsem csacsogjak. Ez meg valljuk be, ismerkedés alatt azért nem valami pozitív... Neten még csakcsak, de az utolsó néhány randim borzasztó volt, kb meg sem tudtam szólalni, meg nem is igazán akartam. Bár lehet, hogy ez a randipartnereken is múlt.
2021. aug. 4. 14:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért ez férfiként nehezebb, főleg ha nem vagy valami jóvágású.

Amúgy minél többet vagy egyedül minél kevesebbet mozdulsz ki, minél kevesebbet beszélgetsz emberekkel, annál nehezebben fog menni az ismerkedés. Ez nőkre és férfiakra is igaz.,

Persze lehet, hogy félreértem és nő vagy.

2021. aug. 4. 16:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2021. aug. 4. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!