Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi ideig normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig normális, hogy féltékeny vagyok az exemre? Hogy múlhatna el ez az érzés?

Figyelt kérdés

Elég sok év után szakítottunk, mert képbe került neki más, amit persze tagadott. Nem is ez a lényeg, ezen a részen már túl tettem magam.

Mi szakítottunk és ők azóta együtt vannak. (ez tavalyi történet)

Azóta viszont többször keresett engem, mindenféle dolgokkal, nem is részletezem. Legutóbb mikor keresett, azt mondta, hogy már szétmentek, mert sok volt a vita. De láttam egy képet, amin együtt vannak. Szóval gondolom hazudott, vagy visszakönyörögte magát.

És az a helyzet, hogy én emiatt irigy vagyok, féltékeny vagyok, vagy nevezhetjük akárhogy. És nem is az új párra, tekintve, hogy amúgy csodás kapcsolat lehet, hanem a tényre, hogy az exemnek mindig összejön, pedig meg sem érdemli, mert egy sz.r ember lett, mégsincs egyedül. Most az mindegy, hogy a kapcsalata milyen, neki bőven elég az, hogy van valaki, mert amúgy nincs senkije.

Én meg a magam módján persze, nem vagyok én sem tökéletes, de normálisnak tartom magam, mégsincs azóta senki, de még csak kilátásban sem..

Ez normális, hogy emiatt irigy/féltékeny vagyok rá? Már a közösségi oldalakon nem is követem, nem látom, nem foglalkozom vele és már üzenni sem tud,mert múltkor felhuzott.

2021. aug. 4. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kísértetiesen hasonlít az eseted az exemére, csak annyi a különbség hogy ő egy félreértés miatt lett féltékeny és nem is tudom ezt megbeszélni vele mert ő is letiltott mindenhol.
2021. aug. 5. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Ja és nekem azóta sincs senkim, ezen csúszott meg a dolog és nem hitte el nekem.

Egyébként szabad tudni meddig voltatok együtt?

2021. aug. 5. 10:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Majdnem 8 évig
2021. aug. 5. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
A féltékenység egy mentális betegség. Sosem normális.
2021. aug. 5. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Ember te miről beszélsz? Az exed szenved. Nyomorban éli az érzelmi életét. Mire vagy írígy, a folyamatos kielégítetlen sóvárgásra?
2021. aug. 5. 12:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezt nekem szántad?
2021. aug. 5. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!