Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lefekszem valakivel akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?

Figyelt kérdés
Nem sok pasival voltam még együtt, (21 éves létemre) viszont ha most lefekszem valakivel akit tényleg alig ismerek, akkor riban* vagyok?

2022. márc. 8. 21:10
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

#41 Én azt az egy kommentet írtam (most ez a második), nem tudom miből következtted ki, hogy a többi is én vagyok.

Te meg a haverjaid ilyenek vagytok, én meg nőként teljesen mást tapasztalok. Ez van. Nyilván mindkét eset létezik, utánam mindig tepertek a szex után is, sőt akkor jobban.

2022. márc. 13. 11:35
 52/58 anonim ***** válasza:
Ezt mi sem bizonyit jobban, minthogy pszicho ribi hisztérikusan végig pontozgat minden férfit, aki le meri írni ide a véleményét:D Szánalomkupac. Az ilyen szerencsétlen megpróbálja bebeszélni magának, hogy ő bizony a szexszel fogja meg a pasijait, csak éppen nem veszi észre, hogy jelenleg sincs mellette egy normális férfi sem, ugyanis a normális férfiak a királynők mellett vannak, akiknek lehet udvarolni, nem az ilyen selejtek mellett.
2022. márc. 13. 11:35
 53/58 anonim ***** válasza:

"hogy ő bizony a szexszel fogja meg a pasijait"

=> Hogy mi????

Nem is erről szól a kérdés.

Magamból kiindulva, akikkel 1-1 szex volt, úgy, hogy nem is ismertem őket, egyiket sem akartam megfogni.

Sem a szexxel, sem mással... Az egy szex volt, és ennyi, szia, 90%-uknál reméltem, nem is keresnek többé.

Akit meg akarok fogni, ott nem a p¡csámat dobom be elsőre...

2022. márc. 13. 11:45
 54/58 anonim ***** válasza:

#52 Ha ez nekem szólt, én az első kommentekben is írtam, hogy a férjemmel is első randin volt szex. És nem pontoztam senkit. Szóval nem talált. Nem állítom, hogy csak a szexel fogtam meg, de igen, azzal is. Hogy nem játszmáztam, és nem tettem úgy, mintha nem akarnék valamit, amit valójában igen, csak hogy megmaradjak valami full konzervatív női szerepben.

A szex egy nagyon király dolog, ha jól csinálják, akkor a nő is vágyik rá. Igazából ma is alig várom, hogy vége legyen a melónak, hazaérjek, és letépjem a nadrágját. Ja, mondjuk én nem is képzelem magam királynőnek. Azért ez valahol úgy 10 éves kor körül elmúlik.

2022. márc. 13. 11:46
 55/58 anonim ***** válasza:

54-es válaszoló tökéletesen leírta.

Az a férfi aki királyfisat meg királynőset játszik az nem normális. Könyörgöm ne legyen már bűn, hogy 2022-ben egy normális felvilágosult nő igenis szereti a szexet, szeret róla beszélni, vagy éppen csinálni... Azért mert néhány hülye pasi szerint ettől valaki egyből értéktelen lesz, meg kevesebbet ér, meg akkor már nem kell érte küzdeni. Miért ne kéne? Azért mert nem várok hónapokat a szexel mint egy szűzlány, az nem jelenti azt, hogy nem kell azért dolgoznia valakinek hogy megismerjük egymást, vagy hogy több legyen köztünk. Aki meg tényleg így gondolkodik felnőtt ember létére, azt csak sajnálni tudom.

2022. márc. 13. 15:35
 56/58 anonim ***** válasza:
0%

"Akit meg akarok fogni, ott nem a p¡csámat dobom be elsőre..."

Ez igy van. Ezért is keresnek a férfiak királynőket, akik a szex mellett mást is fel tudnak mutatni és felnézünk rájuk, nem pedig ágyasokat. Ha pedig egy nő nem tudja, hogy kell királynőként viselkedni, az tényleg csak ágyas marad:D

2022. márc. 13. 16:20
 57/58 anonim ***** válasza:

Ahhoz kell a királyfi is 🤣

Amúgy az egyik válaszoló írta, hogy a férjével az első randin volt szex.

Mondjuk abból is lehet kapcsolat, nem azt mondom, hogy nem.

Csak a magam nevében beszélek, nekem az ismeretlenes szexek után menekülési kényszerem lett, ezt nem tudom megmagyarázni, csak azt kívántam, tűnjön el onnan/vagy én...

És nagyon sok ilyenem volt.

Nyilvàn ez nem mindenkinél van így.

A férjem a legelső találkozásunkkor az ágyamban kötött ki, és itt volt 2 napig. Felnőtt emberként, szex NÉLKÜL.

Lehet gyerekesnek nevezni, de épp nála találtam ki, teszteljük, mi lesz a reakció, mikor unja meg. 2 héten át húztam ezzel úgy, hogy többet volt nálam, mint otthon, az ágyamban aludt és nem volt semmi 🤣

(Utána én untam meg, jó, dugjunk, azt ha marad, marad, ha megy, megy, már nem érdekel... Ennek lassan 7 éve.)

2022. márc. 13. 16:59
 58/58 anonim ***** válasza:

Sztem majdnem mindenkivel előfordult már, velem is, hogy első randin lefeküdtem az illetővel. Engem is utána mindig kerestek a pasik, mint ahogy az egyik válaszoló is írta, elég jó is vagyok az ágyban, meg mellette szeretnek is velem lenni, de valamiért az ilyenekből mégsem lett később semmi komoly. Szerintem azért, mert az embert elkapja a vágy és elindul egy ilyen szexen alapuló dolog, aztán meg felüti fejét a bizonytalanság, hogy akkor most mit is akar a másik? Hiszen alig ismerjük még egymást, de a testünk minden részletét meg igen. Innentől kezdődnek a bonyodalmak.

Én inkább jobbnak látom, ha hagyom a pasit udvarolni és utána lesz szex, sokkal jobban beválik. Úgy vettem észre, hogy a pasik szeretnek udvarolni, meghódítani egy nőt, ahogy írta is itt valaki.

2022. márc. 16. 22:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!