Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lefekszem valakivel akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?

Figyelt kérdés
Nem sok pasival voltam még együtt, (21 éves létemre) viszont ha most lefekszem valakivel akit tényleg alig ismerek, akkor riban* vagyok?

2022. márc. 8. 21:10
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
47%

Ha annyira butus vagy hogy másoknak megmondod akkor az vagy - jót csámcsognak majd a hátad mögött olyan dolgon amihez semmi közük. Az emberi hülyeségnél, csak a rosszindulatú pletyka határtalanabb.

Egyébként meg a te életed, saját magaddal kell "elszámolnod", hogy külső elvárásoknak akarsz megfelelni, a képmutatás a fő életcélod vagy az hogy élj!?

2022. márc. 8. 23:18
 22/58 anonim ***** válasza:
91%

"minden pasi azt a nőt keresi, akiért lehet küzdeni, szép, izgalmas és értékes. Az ilyenek meg maradnak az ingyen b.szás kategóriája"

Na, most akkor ba$znak, vagy keresik azt a nőt?

Döntsd màr el 😅

2022. márc. 8. 23:18
 23/58 anonim ***** válasza:
24%

"Állítás: A nőknek könnyebb."

Ez nem állítás, hanem igazság.

Nem tudom, mit kell nem lehet ezen megérteni.

Ha egy átlagos külsejű, 18 éves önbizalomhiányos lány elmenne bulizni, szétszednék a pasik.

Egy átlagos külsejű 18 éves önbizalomhiányos srác odamegy, senkinek sem kell.

Tegyük fel, hogy ezt a két embert megkérdezzük, "nehéz volt-e az ismerkedés?"

Válaszok:

18 éves lány: Nehéz, mindenki szexelni akart velem, de nekem senki se jött be!

18 éves srác: senki sem akart velem szexelni.

Kinek könnyebb akkor?

A nők esetében annyi hátránya van az egésznek, hogy az elmebetegek is megtalálják. De ha ezt megtanulja kezelni, lazán tud szexegetni össze-vissza.

Az említett srác esetében már sokkal nehezebb a dolog, de persze nem lehetetlen. De ettől még nehezebb.

2022. márc. 8. 23:37
 24/58 anonim ***** válasza:
74%

"minden pasi azt a nőt keresi, akiért lehet küzdeni, szép, izgalmas és értékes"

Nem igaz, ez nincs így.

A nőcsábászok azok, akiknek kihívás lehet egy ilyen csaj, mert hozzá vannak szokva, hogy mindenkit megkapnak, és kell az életükbe egy kis izgalom.

Az átlag srác aligha akar ilyen bonyolult nőt, akiért küzdeni kell, mert nem érti ezt a csajozás témát annyira.

Ő csak egy normális lányt, akár, akivel kölcsönös az érdeklődés.

2022. márc. 8. 23:42
 25/58 anonim válasza:

Nem.

Akkor lennel az, ha minden nap massal fekudnel le csak ugy elvezezbol. Na az ri,,ncsag.

2022. márc. 8. 23:44
 26/58 anonim ***** válasza:
0%

"minden pasi azt a nőt keresi, akiért lehet küzdeni, szép, izgalmas és értékes"

"Nem igaz, ez nincs így."

De igy van, attól, hogy te lúzer vagy és még életedben nem volt nőd, arról más férfi nem tehet. A normális férfiakban még mindig megvan a vadászösztön, ha tetszik, ha nem.

2022. márc. 9. 00:25
 27/58 anonim ***** válasza:
74%

"A normális férfiakban még mindig megvan a vadászösztön, ha tetszik, ha nem."

Ez az ösztönlényekben van meg inkább, akiknek még nem igazán sikerült lemászni az evolúció fájáról, illetve a kapuzárási pánik időszakát élőkben.

Ja és normálisnak ne nevezzük, aki mindenkit megdug, és mindemellett addig szédíti a "nehezen adom magam" nőt, míg azt is.... Aztán megy tovább a következőre...

A normális férfiaknak életcéljaik vannak, amik megvalósításához normális partnert keresnek, és értelmes ember nem az alapján dönt, hányan dugták meg a másikat, és azok mióta ismerték.

(Az egyetlen, ami ebben a témában zavaró lehet, ha kapcsolat mellett csinálta ezeket.)

#23 Nem mondtam, hogy nem igaz.

De attól még nem kell irigységből r¡bancozni 😆

2022. márc. 9. 07:10
 28/58 anonim ***** válasza:
74%

"De igy van, attól, hogy te lúzer vagy és még életedben nem volt nőd, arról más férfi nem tehet. A normális férfiakban még mindig megvan a vadászösztön, ha tetszik, ha nem"

Hát ezt nagyon egyszerűen lehet cáfolni.

A csajozás nem ösztön, hanem önbizalom + tudás kérdése. Akinek nincs önbizalma, és nem rendelkezik elegendő tudással, hogy egy nőt hogyan kell megszólítani, stb. az hogy a francba élvezné a küzdelmet?

Ettől még lehet valaki normális pasi, de túlságosan introvertált ahhoz, hogy kezdeményezzen, és soha nem foglalkozott a csajozás témával. Egy ilyen ember nem vágyik arra, hogy küzdjön, mert nincsenek meg a kellő eszközei hozzá.

Nők között terjedt el az a butaság, hogy "a pasik arra vágynak, hogy küzdeni kelljen egy nőért, mert akkor fogják értékelni".

Ez pontosan így hangzik: azok a pasik vágynak rá, akiknek már sok nő volt az életében, és unják magukat.

Az ismerkedésben kezdő pasik nem vágynak rá, mert nem elég felkészültek a küzdelemhez.

2022. márc. 9. 07:48
 29/58 anonim ***** válasza:

"De attól még nem kell irigységből r¡bancozni"

Egy szóval nem mondtam azt, hogy valaki ribi lenne. És nwm vagyok irigy a nőkre, mert nekem nem hiányzik az, hogy a pasik belem akarják rakni.

Ha nőként születnék újjá, inkább lennék egy átlagos külsejű leszbikus csaj, mint pasimágnes heteró nő.

2022. márc. 9. 07:51
 30/58 anonim ***** válasza:
57%

Igazából feleslegesnek tartom egyesével cáfolni amit írsz, mert olyan szintű nőgyűlölet és harag süt belőled, hogy látszik lehetetlen hatni rád.:)

"Majd nem te fogok megmondani a butuska agyaddal, hogy mi hogy van a férfiak fejében. Minden szavadból süt le, hogy milyen szinten vagy agyilag, nem csoda, ha csak arra kellesz a férfiaknak."

Szóval igazából most ideokadtal egy merő személyeskedést arról, hogy én hülye vagyok, de kritikai értéke nem sok volt a dolognak, köszi. :D Tudod én nem szoktam azt gondolni egy komment elolvasása után senkiről hogy ismerem, pláne nem azt, hogy be tudom határolni a szellemi képességeit, de te nyilván egy nagyon okos szép és ügyes hím egyed vagy akinek ez is megy. Én kérek elnézést. :)

"De a jó nők legalább megmaradnak a normális pasiknak és boldogan élnek egy Igazi Nővel. Senkinek nem kell kapcsolatra egy olyan csaj, aki rögtön adja magát, minden pasi azt a nőt keresi, akiért lehet küzdeni, szép, izgalmas és értékes."

Honnan veszed, hogy én nem vagyok ilyen? Azért mert volt már példa az életemben arra, hogy valakivel gyorsan a tárgyra tértünk, mert kölcsönösen ennyit szerettünk volna csak a másiktól, az azt jelenti, hogy egy párkapcsolatban vagy mint nő már meg se állom a helyem a következő 60 évemben? :D

"Az ilyenek meg maradnak az ingyen b.szás kategóriája:)"

Miért melyik baxás nem ingyenes? Amelyiket fizetsz prostinak, de ezek szerint te erre szorulsz onnan a sok frusztráció. :(

2022. márc. 9. 08:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!