Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lefekszem valakivel akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?

Figyelt kérdés
Nem sok pasival voltam még együtt, (21 éves létemre) viszont ha most lefekszem valakivel akit tényleg alig ismerek, akkor riban* vagyok?

2022. márc. 8. 21:10
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem egy betyár k..va vagy így is úgy is.
2022. márc. 8. 21:13
 2/58 anonim ***** válasza:
67%

nem

abszolút szabad választásod van és neked is ugyan annyi jogod van élvezni egy kalandot mint egy férfinak

2022. márc. 8. 21:13
 3/58 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagy az
2022. márc. 8. 21:18
 4/58 anonim ***** válasza:
26%

Ezzel csak az a probléma, hogy míg egy férfinak jól állnak a kalandok, míg a nőknek nem. Tipikus 21. századi felfogás, hogy igen, de legbelül úgyis mindenki tudja, hogy nem. A nők a mai napig nem igazán vállalják fel a kalandjaikat, mert nem akarják, hogy lotyónak nézzék őket. A férfiak többsége viszont vállalja, hogy megvolt neki 10-15 nő.

2022. márc. 8. 21:22
 5/58 anonim ***** válasza:
73%
Ha élvezetből teszed akkor nem. Akkor lennél az, ha pénzért nyújtanál bizonyos szolgáltatásokat az úriembernek
2022. márc. 8. 21:23
 6/58 anonim ***** válasza:
76%
R!banc nem egy kaland miatt leszel hanem akkor ha ezt sűrűn csinálod és váltogatod a partnered
2022. márc. 8. 21:26
 7/58 anonim ***** válasza:
42%
Tökmindegy már úgyis lóg a kolbász a szádba mire válaszolok.
2022. márc. 8. 21:29
 8/58 anonim ***** válasza:
64%
Nem. A saját lelkiismeretednek tartozol elszámolással, másnak nem. Senkinek. Ha neked ez jól esik és szívesen benne vagy, akkor hajrá. Nekem sincs sok partnerem, de pl a legutóbbi 1,5 nap ismerettseg után lett a szexpartnerem, ami azóta is tart. Nem bántam meg.
2022. márc. 8. 21:34
 9/58 anonim ***** válasza:
37%

Ha kapcsolatot keresel, akkor igen, könnyűvérű vagy. Ugyanis a jobb pasik azokra a jó nőkre a buknak, akik "elérhetetlenek". Szóval akik nem tárják szét a p.nájukat csak úgy, hanem vannak igényeik is. Szerinted miért bámul minden pasi olyan nőt, aki tartással megy végig az utcán, miközben ott van mellettük a kis házi rabszolgájuk? Mert azokról a csajokról sugárzik, hogy őket nem lehet csak úgy megb.szni a bokorban és nem fognak megalázkodni se, ergo ők értékesek.

De ha laza dugást keresel, akkor arra jó vagy.

2022. márc. 8. 21:38
 10/58 anonim ***** válasza:
78%
Igen. DE! Nem kell ezt szégyellni :D A dolgokat nevezzük nevén, de szerintem nem gond az ha szingliként néha élvezed az életet.
2022. márc. 8. 21:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!