Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?
"Azok akik maguk is keveset szexelnek, tudnak rágörcsölni, ha egy nő simán veszi a szexet, mert félnek tőle, hogy tapasztaltabb, nem lesznek elég jók neki. Vagy mert szimplán az erkölcsi nézeteikbe ez nem fér bele."
38-as vagyok. Öhm. Én pont azt írtam, hogy én és a haverjaim is elég képben vagyunk csajozás terén, mégis inkább az kell, akit nem kapunk meg rögtön. Szóval amit írsz, az csak szerinted van igy. Vicces, hogy senki más nem írhat ide véleményt, mert egy csaj végigkommenteli az egész szekciót a saját szempontjából:D
"mégis inkább az kell, akit nem kapunk meg rögtön."
Ha az kell, akkor remélem, a könnyen kaphatót még szex előtt lepattintod te is, meg a haverjaid is, hogy bocsi, de én nem olyan srác vagyok....
Ha nem, akkor kiba$zott képmutató brigád vagytok.
A Zsuzsa jobban főz, de zabáltok a Marikánál, mert épp éhes a kiba$zott beletek, aztán kibeszélitek. Na, ez pont ilyen....
"Igen, általában lepattintom"
Na ezzel így semmi gond.
A gond azzal van, amikor "hát ez nem jön be, de ha már itt van, megba$zom"....
És nem szoktam lenyelni, köszi :P
36-os, összefüggés ilyen direkt módon nincsen a két dolog között . Nem is állította senki sem, hogy van. Viszont kicsit kéne gondolkodni, művelődni és olvasni. Akkor (!talán!) észrevennéd a párhuzamot, avagy hasonlatot.
Bár lehet, hogy az IQ-d kevés, azt meg nem lehet fejleszteni. Ilyen maradsz. De ne aggódj, megkapod majd a magadhoz illőt.
37-es!
Légy szíves elolvasni újra, amiket írtam. Semmi olyant nem mondtam, h ri_banc aki alkalmi viszonyba bocsátkozik!
A 34-es válaszolónak nem az állításával, hanem az érvelésével szemben fogalmaztam meg kritikát.
ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG, és ebből (a kritikámból) egyáltalán nem következik hogy én elítélném aki dug. Akkor sem ha nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!