Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lefekszem valakivel akit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?

Figyelt kérdés
Nem sok pasival voltam még együtt, (21 éves létemre) viszont ha most lefekszem valakivel akit tényleg alig ismerek, akkor riban* vagyok?

2022. márc. 8. 21:10
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
0%

"Azok akik maguk is keveset szexelnek, tudnak rágörcsölni, ha egy nő simán veszi a szexet, mert félnek tőle, hogy tapasztaltabb, nem lesznek elég jók neki. Vagy mert szimplán az erkölcsi nézeteikbe ez nem fér bele."

38-as vagyok. Öhm. Én pont azt írtam, hogy én és a haverjaim is elég képben vagyunk csajozás terén, mégis inkább az kell, akit nem kapunk meg rögtön. Szóval amit írsz, az csak szerinted van igy. Vicces, hogy senki más nem írhat ide véleményt, mert egy csaj végigkommenteli az egész szekciót a saját szempontjából:D

2022. márc. 12. 20:25
 42/58 anonim ***** válasza:
75%

"mégis inkább az kell, akit nem kapunk meg rögtön."

Ha az kell, akkor remélem, a könnyen kaphatót még szex előtt lepattintod te is, meg a haverjaid is, hogy bocsi, de én nem olyan srác vagyok....

Ha nem, akkor kiba$zott képmutató brigád vagytok.

A Zsuzsa jobban főz, de zabáltok a Marikánál, mert épp éhes a kiba$zott beletek, aztán kibeszélitek. Na, ez pont ilyen....

2022. márc. 12. 20:57
 43/58 anonim ***** válasza:
62%
És nem a #40 vagyok, mielőtt begyanúsítasz.
2022. márc. 12. 20:58
 44/58 anonim ***** válasza:
Igen, általában lepattintom, mert nekem nem jön be, ha egy csaj egyből felajánlja magát, szeretem meghódítani a kinézett csajt és ezzel nem vagyok egyedül. A jobb csajok meg általában nem kínálnak rögtön szexet. Ez van, nyeld le.:D
2022. márc. 12. 21:18
 45/58 anonim ***** válasza:

"Igen, általában lepattintom"

Na ezzel így semmi gond.

A gond azzal van, amikor "hát ez nem jön be, de ha már itt van, megba$zom"....

És nem szoktam lenyelni, köszi :P

2022. márc. 12. 22:36
 46/58 anonim ***** válasza:

36-os, összefüggés ilyen direkt módon nincsen a két dolog között . Nem is állította senki sem, hogy van. Viszont kicsit kéne gondolkodni, művelődni és olvasni. Akkor (!talán!) észrevennéd a párhuzamot, avagy hasonlatot.

Bár lehet, hogy az IQ-d kevés, azt meg nem lehet fejleszteni. Ilyen maradsz. De ne aggódj, megkapod majd a magadhoz illőt.

37-es!

Légy szíves elolvasni újra, amiket írtam. Semmi olyant nem mondtam, h ri_banc aki alkalmi viszonyba bocsátkozik!

A 34-es válaszolónak nem az állításával, hanem az érvelésével szemben fogalmaztam meg kritikát.

ÓRIÁSI KÜLÖNBSÉG, és ebből (a kritikámból) egyáltalán nem következik hogy én elítélném aki dug. Akkor sem ha nő.

2022. márc. 13. 07:43
 47/58 anonim ***** válasza:
Jaj de kis személyeskedő valami. :) Azért mert te hülye hasonlatot hozol, és a bolti lopást hasonlítod felnőtt emberek szexuális életéhez, amit joggal nem értek, egyből le lehet hülyézni a másikat. Köszönöm, hogy egy komment alapján megítélted az összes szellemi ismeretem, gratulálok hozzá. :)
2022. márc. 13. 09:06
 48/58 anonim ***** válasza:
"szellemi ismeret" 🤣
2022. márc. 13. 09:19
 49/58 anonim ***** válasza:
Igazából így is úgy is magadat minősíted, arról nem is beszélve, hogy ismerős a neved, írtál te már nekem valami van e kedved leszopni jellegű üzenetet korábban, csak nyilván tiltólistán vagy azóta. :)
2022. márc. 13. 09:29
 50/58 anonim ***** válasza:
Kritikák, érvelések, úristen, vicces..több férfi is írta, hogy nem az a nő kell, aki egyből fekszik, hanem aki után lehet vágyakozni. Ez személyes preferencia, mit kéne megérvelni?:DDD Hogy a legtöbb pasi szeret udvarolni? Egy-két nőnek elment az esze, látszik, hogy nem tudják feldolgozni, ha csak arra kellettek.
2022. márc. 13. 11:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!