Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?
Nem, ebben az esetben csak butuska vagy. Várhatóan úgysem lesz kielégítő.
Viszont ha nekem fizetsz, azzal nem fürödhetsz be sem rövid, sem hosszú távon.
(Money back guarantee)
Akkor a te hasonlatod alapján meg mindenki, aki alkalmi szexel, az r¡banc...
Ja, vagy csak ha nő?....
Jézusom... (2 ember kell hozzá amúgyis...)
Én férfi vagyok, de nekem azok a nők jönnek be, akikért kell kicsit küzdeni. Elég sok haverommal dumáltam már erről és általában sörözés közben mindig azt hallgatom, hogy "ja, megdugtam Borókát, mert rögtön feküdt, de nekem inkább az Éva kéne, mert ő olyan más, tudjátok, elérhetetlen". Na, szóval még a legnagyobb Casanováknak is általában az a nő kell, amelyik nem fektethető meg rögtön.
De ettől még csináld, ami jól esik, csak tudd, hogy nagyon sok pasi nem a rögtön fektethető nőt fogja elvenni. Lehet, hogy megdugja, mert ingyen van, de szerelmes valszeg nem lesz.
Vannak olyan emberek, akik szabadosan szexelnek, és vannak akik nem.
Azok a férfiak, akik sok nőt megdugnak, általában nem szoktak előítéletesek lenni a sokat szexelő nőkkel sem. Sőt, nem fognak hetekig várni, amíg egy óvatosabb csaj ágyba bújik velük. Rengeteg barátnőm mellől ghostingoltak így a pasik.
Azok akik maguk is keveset szexelnek, tudnak rágörcsölni, ha egy nő simán veszi a szexet, mert félnek tőle, hogy tapasztaltabb, nem lesznek elég jók neki. Vagy mert szimplán az erkölcsi nézeteikbe ez nem fér bele.
A másik pedig, hogy azoknak a nőknek, akik nem adják könnyen magukat, sem kellenek a hímrib.ncok. Persze, lehet jönni a kulcs hasonlattal, de ma már ez senkit nem érdekel.
Szóval tapasztalataim szerint hasonló a hasonlóhoz. Engem az egyéjszakás kalandjaim MINDIG kerestek még utána, hogy találkozzunk még, menjünk el valahova, beszélgessünk. Pedig elsőre meg tudták dugni, aztán mégis. Én nőként nem akartam többet, mert pont csak annyira kellettek. A férjemmel is első randin lefeküdtünk, de ott mindketten tudtuk, hogy többet is akarunk. Csak nem vagyunk játszmázósak, hogy még hetekig taktikázzunk a szexen.
Azok a barátnőimnek, akik szeretnek több időt várni, olyan pasik is kellenek, akik szintén nem dugnak fűvel-fáva
Az ilyen hímsoviniszta, "én bárkit megdughatok első randin, de ha egy nő csinálja ezt az már gáz" gondolkodású férfiak általában más dolgokban is kettős mércét alkalmaznak, úgyhogy lassan eljár felettük a világ, és amúgy sem lennének főnyeremények.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!