Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lefekszem valakivel akit alig ismerek, akkor könnyüvérü vagyok?
#12:
A megfelelő embereknek mindkét nemben könnyű.
#15:
Szerintem inkább a gátlásokról van szó. Alkalmi szexre is olyan jelentkezőket látok, hogy atyaég. Nemhogy átlagosak, hanem bőven az alattiak. Egy átlagos férfi Isten alapcsomagja, aki már kapcsolatra való és megbecsülésre.
Szóval ott tartunk, kinek mennyire könnyű szexelni.
Állítás: A nőknek könnyebb.
Ebből egyértelmű a következtetés, miszerint a pasik (ezeket nem fogom férfiaknak nevezni) erre irigyek, és az irigységből fakadóan aggatnak különböző ócska jelzőket a nőkre.
Sok elcseszett nő meg ehhez asszisztál, mert azt hiszi, akkor többet ér...
#17:
Biztosan ők is visszautasítanának egy ilyen lehetőséget az erkölcseikre hivatkozva. Sőt, még a gondolatot is meggyónnák.😅
A 9-es válasz wtf. "Ha kapcsolatot keresel, akkor igen, könnyűvérű vagy."
Normális ember nem az alapján ítéli meg a másikat, hogy az első vagy a tizedik randin jutnak el az ágyig ha amúgy minden klappol és megvan a kémia.
" Ugyanis a jobb pasik azokra a jó nőkre a buknak, akik "elérhetetlenek". Szóval akik nem tárják szét a p.nájukat csak úgy, hanem vannak igényeik is."
Miért ne lenne annak a nőnek igénye, aki felnott emberként nem akarja hónapokig halogatni a szexet valaki olyannal akivel éppen együtt van? Hol az összefüggés?
"Szerinted miért bámul minden pasi olyan nőt, aki tartással megy végig az utcán, miközben ott van mellettük a kis házi rabszolgájuk?"
Az, hogy valakinek jó a kisugárzása abból nem lehet következtetni arra mennyire prűd vagy bevállalós. Rám is mindig azt mondják jó a kisugárzásom és karakteres talpraesett nő vagyok, mégis szexeltem már második randin is, meg vártam szexel hosszú időt is. Egyiket se bántam meg, és egyik miatt se kezeltek kevesebbnek a partnereim. Ha egy férfi rabszolgaként meg pincsiként tekint az aktuális barátnőjére akivel van, és akit szeret, ott baromi nagy bajok vannak a fejben.
"Mert azokról a csajokról sugárzik, hogy őket nem lehet csak úgy megb.szni a bokorban és nem fognak megalázkodni se, ergo ők értékesek." - hitegesd csak magad
"De ha laza dugást keresel, akkor arra jó vagy."
Aki így beszél a másik nemről csak egy nagyon frusztalt elkeseredett ember lehet, sajnálom. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!