Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, aki nimfomániás?
Vagy csak a filmekben, könyvekben, a férfifantáziákban léteznek nők, akik nem pénzért, hanem élvezetből, (szinte) bárhol, bármit, bárkivel?
Ha magadra ismersz írj ide, mert szeretnék privát üzenetet írni. Sok kérdésem lenne, novellát, esetleg regényt szeretnék írni erről, valós élmények, tapasztalatok nyomán.
#9:
úgy értettem, hogy orgazmusa lehet, de nem elégíti ki, mert egyből vágyik újra rá
Elég sok fogalmi keveredés van... aki napi 200x elélvez (PSAS) az egy betegség.
A nimfománia pszichés probléma. Jól látod, bárhol, bármikor - a bárkivel kitétel viszont csak részben igaz! Volt olyan partnerem aki a nimfománia "tüneteit" mutatta - ne akarj magadnak. A bárkivel kitétel nem volt rá igaz, "vadászott" nem kúrt egyből mindenkivel csettintésre, ő válogatta ki kivel akar és sportot űzött abból ha levadászta a kiszemeltet.
A magas libidó, a partnerek sűrű váltogatása viszont NEM pszichés probléma! Ne mossuk már össze a fogalmakat.
Fix nimfo vagyok, de tényleg fogalmad sincs a szó jelenteserol.
Nem bármikor, bárkivel, bárhol...
Ez egy városi legenda előjátékkel 2 órát ha bír az már kimagaslóan jó.
Olyannal meg nem találkoztam ki utánnam még vágyot volna a .....-gépre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!