Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltak többsége nimfómánias?
2
Nő vagy gondolom? Miért gondolod azt, hogy a nők nem élvezhetik a szexet?
Férfi vagyok te szerencsétlen. A prostik közül akiknél én jàrtam mind munkànak fogta fel amit csinàlt, mert màsképpen nem is lehet.
Nem azért csinàljàk mert élvezkedni akarnak kisfiam hanem úgy làtjàk hogy így tudnak pénzt keresni.
Az élet kegyetlen és az emberek többsége nem azt csinálja amit szeretne.
Majd ràjössz idővel.
2-es voltam.
Nimfomán nőként beszélek most hozzád, kisfiú.
A prostik dolgoznak. Nem az élvezet kedvéért vannak ott. Szerinted bármelyikük arra vágyik, hogy valami izzadt, ocsmány, ápolatlan, kielégítetlen tag lihegjen rajta? Mert nem kifejezetten 25 éves, kidolgozott, hintőpor illatú testépítők járnak prostikhoz…
Az emberek nagy része rühelli a munkáját. De mégis mindennap felkelnek, bemennek dolgozni, mert kell a pénz. Pedig legszívesebben pofán vernék a főnökeiket, vagy a kollégáikat.
A nimfománia pedig egy kényszerbetegség. És soha eszembe sem jutna, hogy prostinak álljak. Ahhoz kell valamiféle gusztus.
A nimfománia betegség, olvass utána.
A magas libido egy teljesen más dolog.
A prostitúció pedig egy baromi kemény dolog, pláne ha stricije is van. Nem hiába sok köztük a drogos, alkoholista, és az öngyilkos. De biztos rohadt nagy öröm mondjuk egy gyermekotthon után mindenféle kezeletlen mentális bajjal kiállni a sarokra 18 évesen igazad van. Aztán beengedni a lábad köze az összes jottment beteg faszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!