Tudtok filmeket, amelyekben szexuálisan kihasználják a nőket? Pl. Nimfomániás, Fiatal és gyönyörű
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 21:23
1/3 anonim válasza:
Talán a Szürke ötven árnyalata. De mem tudom hogy ez mennyire, ugyanis nem láttam még.
De remélem, azért segítettem :)
3/3 Sansa LannisterStark válasza:
A Nimfomániásban és a Fiatal és gyönyörűben NEM használják ki a nőket! Ott pont a nők voltak a kezdeményezők, szóval ne keverd.
A szürke 50 árnyalatával is vitatkoznék, mert ott azért idővel kialakult a szerelem, és amúgy is közös megegyezés alapján beszélték meg hogy így fognak szexelni.
Ami tényleg olyan:
A bosszú íze (Milla Jovovic van benne)
Trónok harca (de inkább a könyvet olvasd, abban az ok-okozat jobban ki van dolgozva)
Ámok (Anne Headway)
Jóbarátnők (Jennifer Aniston)
Don Jon (mondjuk itt inkább a srácot használták ki, de tanulságos)
Vadon (Reese Witherspoon)
Most ezek jutnak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!