Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt szexmániás (nimfómániás)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szexmániás (nimfómániás) csajtok, aki agya csak a szex körül forgott, hogy bírtátok vele?

Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 07:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 9. 07:06
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Volt
2021. aug. 9. 07:13
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Jó lett volna.
2021. aug. 9. 07:16
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Volt igen,de ez azért nem úgy működik,hogy ő mindig,kizárólag ezt akarja,csak ezen agyal. Úgy mondanám,hogy vele bármikor,bárhol,bármit lehetett csinálni,természetesen normális kereteken belül. Azért viselkedni ők is tudnak :)
2021. aug. 9. 07:34
 5/9 Twastar ***** válasza:
86%
Pont így, ahogy a 4. írta. De mint utólag kiderült, voltak szeretői is.
2021. aug. 9. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nem volt de ismerek ilyen lányt és valahogy úgy van mint ahogy a 4-es írta. nem csak a szexen jár az agyuk de tényleg könnyen meglehet dönteni.
2021. aug. 9. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon nagy teher tud lenni ez egy idő után. Neki csillapíthatatlan a nemi vágya, te neked meg már nem okoz örömet a szex. Borzasztó rossz érzés ez.
2021. aug. 9. 09:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is volt ilyen csajom, azért kérdeztem. Napi 1-2 max 3 szex ha lazább nap van. De amikor még a 3 sem elég neki, pedig elmegy az tényleg sok, főleg hogy napi 4-5-6-ot akart. Munka mellett is reggel, délután 2x, este, hétvégén meg egész nap szinte. Először tényleg jó, de egy idő után fárasztó.
2021. aug. 9. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Napi 3-5 szex. Pár hónap után lecsillapodott ő is.

Én nem akartam.

2021. aug. 12. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!