Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél a nimfománia gyakorlatban mit jelent?
Figyelt kérdés
Mert ugye ezzel a kifejezéssel sokat dobálóznak, meg filmekben láttunk már ilyen nőt de a valóságban és gyakorlatban miben különbözik egy tényleg nimfomán nő és egy átlagos heteroszexuális nő?
Az utóbbi is lehet minden este szívesen szexel de az még nem nimfománia.
2020. nov. 19. 21:17
1/6 anonim válasza:
A nimofmánia egy függőség. Nagyob komoly és borzalmas, nem azt jelenti hogy nagy a libidó, hanem hogy minden helyett inkább szexelne és kielégíthetetlen. De olvass utána mert beírod a googlbe és mindent megtudhatsz róla, annyira nrm nehéz
2/6 anonim válasza:
Nem jelent mást nőknél mint férfiaknál. Ez egy függőség
3/6 anonim válasza:
Nem a jó szexet jelenti, hidd el. A kényszeres testiséget. Pont olyan, mint az alkoholizmus. Vannak akik buliban megisznak pár pohárral és jól érzik magukat, meg vannak a függők, akiknek teljesen mindegy mit iszik, csak sok legyen, rendszeres és üssön. Na ugyan ilyen a nimfománia.
4/6 anonim válasza:
Én egyszer összejöttem egy ilyen nővel, nem tudtam róla, hogy nimfo. Nem kívánom senkinek. Éjfélig ötször csavart ki, ha akkor nem "jön meg" neki, reggelig kivégzett volna szerintem. Így megmenekültem, soha többé nem kerestem.
5/6 anonim válasza:
Találkoztam ilyen hölggyel,egy bizonyos határig vhol még jó dolognak is tartom,de az a gond hogy a határok egy idő után kezdenek megszűnni,és az illető képes bárkivel fűvel fával mérlegelés nélkül ágyba bújni,itt kezdődik a baj,mert ez rá és a partnerére is komoly veszély sajna és úgy meg már nem jó buli,nincs még azzal effektív baj ha adódnak új partnerei,van esetleg egynél több,de ha mértéktelenségbe torkollik az már inkább kerülendő kategória,hiába amúgy mint partner kellemes élmény egy ilyen nő,mert vágyból,szívesen tesz mindent,és ez érezhetően pluszt ad,de csak ha okosan csinálja addig tesz jót,magával szemben is.
6/6 anonim válasza:
A pasiknak az a nimfomán nő, aki többet akar szexelni, mint ők. 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!